reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
A u nas 0 stopni, no i ciągle sypie, i sypie, i sypie...I nie znosi się na to, że przestanie...:wściekła/y: .A ja już ciuchy zimowe pochowałam, bo przekonana byłam, że to już wiosna i żadnych niespodzianek nie będzie...A tu klops

Wytrzymaj! Jeszcze tylko 2-3 dni a potem ma być coraz cieplej :tak: Nawet na moim biegunie zimna ma byc w sobotę 10 stopni. A teraz jest 6 stopni :szok: A podobno to u nas najzimniej w kraju :confused:

Tak sobie myślę kobietki, że zniknęła nam część mam...hmm. Czyżby tylko czytały, czy też zapomniały o swoich internetowych koleżankach, bo Ich pociechy są tak absorbujące....
Nasz zlot coraz bliżej. Kto potwierdza przybycie na 100%???
Ja z mężem i Majką-TAK!

Ja myślę, że kilka mam odnajdzie się. Dzieciaczki są co raz bardziej absorbujące i chyba już nie każda ma czas, żeby tutaj zaglądać. Poza tym, może Polu masz rację, czytają, ale nie piszą. Ja tak miałam chyba z 2 tygodnie. W tym czasie bowiem szukałam jakiejś dodatkowej pracy dla siebie (nie znalazłam) oraz mieszkania (znalazłam). Miałam tak dosyć wszystkiego, że ograniczałam się tylko do zerkania na forum. Teraz też pewnie nie pisałabym, bo jesteśmy chorzy i w dzień nie mam absolutnie czasu. Muszę pilnować godzin podawania leków Borsuczkowi i sobie, ściągać w miarę regularnie mleko, no i sprawić , by co raz mniej śpiący synek nie nudził się. Teraz akurat czekam na żonka, aż wróci z pracy, Dominik śpi, więc mam troszkę czasu.
Niestety wkrótce znowu przestanę pisać. Właśnie będziemy sprzedawać mieszkanie a na przełomie maja / czerwca czeka nas przeprowadzka. Ani się obejrzę, jak będę musiała zacząć pakować kartony. Ale bardzo się cieszę. Dominiczek będzie miał własny pokój!

Ja z moim Ukochanym i Oliwką również będziemy na zlocie wspaniałych mam listopadowych 2006 na 1000000000%, hi hi :-) .Się już doczekać nie mogę:tak:

no my też raczej będziemy. w końcu wysłałam już zaliczkę...a ostatnio u znajomych mój mężuś się chwalił że jedziemy z mojego forum itd...i zaczął snuć plany co i jak będziemy robić /a oboje kochamy Kraków/, a ja na to że chyba on z LIlą bo ja będę balować z dziewczynami no i że po to mężów bierzemy...ale on się zdziwił, każdy wybuchł śmiechem a on biedactwo posmutniał...biedak jeszcze nie wie że to był żart...:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
aniii, no to okrutna kobieta z Ciebie ;-) .Męża do takiego stanu doprowadzić?? Oj, nieładnie, nieładnie ;-) :laugh2: :-D .
A tak poważnie to trzeba będzie coś pomyśleć żeby to nie było tak, że nasi faceci pobalują, a my będziemy zajmować się dziećmi - jakiś podział musi być, trochę my z dzieciakami, trochę oni :tak: .He he, niech też poczują się potrzebni ;-) .

Do góry