reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Beti rozważ sobie wszystkie za i przeciw, myśle że zmiana pracy będzie dobrym rozwiązaniem a którą propozycje wybierzesz to już od Ciebie zależy:tak:ale napewno te najlepszą:-)

reklama
Witam wszystkie moje drogie Listopadowe Mamuaśki!!
Nie miałam przez jakiś czas internetu i strasznie mi was brakowało. teraz muszę się wziąsć do czytania wszystkich postów.Kiedy ja to wszystko nadrobie? :szok:
Beti życze powodzenia w poszukiwaniu nowej lepszej pracy!!!:tak:

Witaj Patija z powrotem:-)
A u nas dzis piekna pogoda- normalnie wiosne czuje w powietrzu:tak: :-D :-D :-D normalnie wczoraj wieczorem jak wyszłam z pracy to tak cieplutko było- a było k18tej- suuuper- az mi sie chciało zyc i do klubu pojechac z 1,5 godz pocwiczyc....potem jak byłam po 21 w domu to Sarenka jak usłyszała ze otwieram zamek w drzwiach to od razu zareagowała- weszłam i usmiech od ucha do ucha...alez sie za nia steskniłam przez caały dzien:tak: ale dzis mamy dzien tylko dla siebie...zaraz na spacerek idziemy bo taka piekna pogoda:-D
Ojjjjjjj..............trzymanie na kolanach Sary przed kompem zle sie skonczyło- odbiła na klawiature:szok: :no: ups-jak ja to wyczyszcze-mleko pomiedzy klawiszami- normalnie tatus nas zabije-uuupssss:szok: :confused:

Meggi a u nas pogoda paskudna. temp. 10 st. i jak wstałam myślałam że długi spacerek będzie ale potem zaczęło się psuć, co chwila pada, jakieś chury wiszą nad nami. jak wstrzeliłam się w chwilę gdy nie padał deszcz, wyszłyśmy na dworek ale za 15 min. znów zaczęło padać. teraz dałam sobie spokój. jeszcze odbijemy sobie te spacerki...

U nas podbnie dzis bylo Anii...rano piekne sloneczko a Kuba spal...potem przyszly chmury wyskoczylimy przed blok a za pol godz zaczelo lac...potem znow wyszlo slonce...zwariowac mozna ;-)

u nas pogoda rowniez w kratke ale juz ptaki tak spiewaja a ja powinnam juz grzatki na dzialce obsiac marchewka i innymi pysznosciami jak co roku ale jak ja mam to zrobic,,,?chyba mi sie nie uda....buuuu a o spacerach to jeszcze mozemy zapomniec... troche musi odtajac chomik i werandowanie znowu i mam dosc....:no:

Lucy współczuję. pewnie masz dosyć siedzenia w domu. napewno odbijecie sobie na wiosnę. jeszcze tylko18 dni:-D

A w Toruniu wiosna :-):-):-). Na termometrze 12 st. Czekam aż się Martynka obudzi i wybieramy się na spacer. Co prawda w naszym wypadku to będzie mission imposible :baffled: bo musimy zejść z wózkiem z drugiego piętra (poźniej wejść z powrotem na górę), ale co tam. Dla takiej pogody warto się poświęcić.

reklama
U mne tez cieplutko. Spacerki codziennie. Tylko czekam az mnie sasiadka podkabluje jakies tutejszej opiece spolecznej, bo zawsze jak wychodze z domu Kuba placze z powodu ulozenia go w wozku. Co prawda po kilku minutach zasypia ale ona widzi zawsze wyjscie i placz, he he. Jeszcze sie bede musiala tlumaczyc.

Do góry