reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Co do szczepionki - mi poleciła pediatra - powiedziała że dzieci łagodniej przechodzą ospę po szczepionce. Ja jakoś tak po tej chorobie Ady troszkę spanikowałam i chyba zaszczepię Jacha na penumo i meningokoki. Chyba że mi przejdzie za parę tygodni
Kubek Lovi mamy najmniejszy ten pomarańczowy - chyba 210ml z uchwytami. Nigdy nie nalewam do pełna bo wytwarza się większe ciśnienie i jak się przekręci kubek to kapie. Jak jest mniej wody to nie kapie. Noooo chyba że dzieć uderza namiętnie nim o podłogę - to wyleje wszystko
Jasiek się z kubkiem nie rozstaje. I jak jest pusty to przyłazi i mówi - kubek. Bo moje dziecko nie potrafi powiedzieć ani pić ani daj. Tylko KUBEK
Kubek Lovi mamy najmniejszy ten pomarańczowy - chyba 210ml z uchwytami. Nigdy nie nalewam do pełna bo wytwarza się większe ciśnienie i jak się przekręci kubek to kapie. Jak jest mniej wody to nie kapie. Noooo chyba że dzieć uderza namiętnie nim o podłogę - to wyleje wszystko
Jasiek się z kubkiem nie rozstaje. I jak jest pusty to przyłazi i mówi - kubek. Bo moje dziecko nie potrafi powiedzieć ani pić ani daj. Tylko KUBEK
tygrysek82
co do kubków lovi 360 to wpadlam na pomysl !!!:-) gdyz na ulotce sa wymienione 3 wielkosci kubka ta najmniejsza niby dla dzieci ok 12 miesiaca; ten 250 ml dla dzieci ok 18 mieisaica a te najwieksze dla starszych i moze jest tak ze im mniejszy kubek to zaworki mniej pitku przepuszczają i dlatego jak sie przechyli nie leci a im wiekszy kubek to wiecej pitku przepuszcza i dlatego leci????
co do kubków lovi 360 to wpadlam na pomysl !!!:-) gdyz na ulotce sa wymienione 3 wielkosci kubka ta najmniejsza niby dla dzieci ok 12 miesiaca; ten 250 ml dla dzieci ok 18 mieisaica a te najwieksze dla starszych i moze jest tak ze im mniejszy kubek to zaworki mniej pitku przepuszczają i dlatego jak sie przechyli nie leci a im wiekszy kubek to wiecej pitku przepuszcza i dlatego leci????
TYGRYSKU PEWNIE TO SŁUSZNA TEORIA, ALE Z TEGO CO MI PANI W SKLEPIE MOWILA WIELKOSC JEST UZALEZNIONA OD WIEKU I MOZLIWOSCI UNIESIENIA KUBECZKA Z PICIEM PRZEZ DZIECKO
ups sorki za capslocka
Agacia82
Mami :)
Dziewczyny mam takie pytanie czy kiedyś się zdarzyło u waszych dzieciaczków że miały biały nalot na języku. Bo Gabi się zrobił 2 dni temu i nie wiem co z tym zrobić, nie ma gorączki ani żadnych innych objawów
Mati nie miał nigdy białego nalotu.
Ale za to od paru dni ma stan podgorączkowy i nie wiem o co chodzi .
możena ząbki albo jakieś lekkie przeziębienieMati nie miał nigdy białego nalotu.
Ale za to od paru dni ma stan podgorączkowy i nie wiem o co chodzi .
Oby szybciutko zeszło , my też się ostatnio męczyliśmy z odparzeniem bo kupiłam inne pieluszki ale mam taką specjalną maść robioną na receptę i pomogło.Agaciua moze zabki
u nas mega odparzenia od wczoraj, wczoraj od rana 5 kupek rzadkich i na wieczor zrobiły mu sie takie odparzenia ze jak robiłkupke to przy tym taki ryk a mi bylo go tak zal:-( ale dzis juz jest lepiej tylko ze jajeczka ma jeszcze strasznie czerwoneale przynajmniej juz nie placze jak kupke robi no i tylko jedna byla tylko dzis
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Darina a pleśniawki?
darina, a braliście jakiś antybiotyk ostatnio?
jeśli tak to może być jakis grzybek. Jak nie znika to bym zapytała pediatry na wszelki wypadek.
a moze to nic takiego
u nas wiatrówka juz dobiega ku końcowi. Pewnie po weeekeendzie będziemy mogli na spacer wyjść, bo już i Kubusiowi i mnie się teskni. pogoda sliczna a on w domu musi być. Plus tego taki, że już go szczepić na ospę nie musze, tylko inne szczepienia przesuwaja nam się do lipca:-(. Mam nadzieję, że żadna odra ani świnka się nie przyplącze w tym czasie. Sala zabaw i plac w parku tylko o świcie i wieczorem jak dzieci nie będzie;-)
jeśli tak to może być jakis grzybek. Jak nie znika to bym zapytała pediatry na wszelki wypadek.
a moze to nic takiego
u nas wiatrówka juz dobiega ku końcowi. Pewnie po weeekeendzie będziemy mogli na spacer wyjść, bo już i Kubusiowi i mnie się teskni. pogoda sliczna a on w domu musi być. Plus tego taki, że już go szczepić na ospę nie musze, tylko inne szczepienia przesuwaja nam się do lipca:-(. Mam nadzieję, że żadna odra ani świnka się nie przyplącze w tym czasie. Sala zabaw i plac w parku tylko o świcie i wieczorem jak dzieci nie będzie;-)
Miała ostatnio pleśniawki ale tylko na wewnętrznych ścianach policzka i troszkę na ustach ale kupiłam taki specjalny płyn w aptece i ładnie zeszło na języku nic nie byłoDarina a pleśniawki?
Brała bactrim na zapalenie gardła, hmm sama już nie wiem naczytałam się w internecie różnych rzeczy i już jestem wygłupiona. Chyba na razie będę smarował tym płynem na pleśniawki jak nie zejdzie do poniedziałku to pójdę do pediatry.darina, a braliście jakiś antybiotyk ostatnio?
a moze to nic takiego
Dzięki za odpowiedzi
reklama
tygrysek82
tez bym obstawiala grzybka, nasza pediatra mowi ze przy antybiotykoterapi oprócz priobriotyku powinno sie zawsze podawac dodatkowo specyfik przeciwko grzybom juz nie pamietam nazwy ale zawsze dostajemy w takim malym opakowaniu taka zolta zawiesine na to paskudztwo do picia.