czy Wasz dzieciaczki używają smoka? my staramy się Bartkowi jak najbardziej ograniczyć, dajemy mu tylko do spania i w sytuacjach ekstremalnych. Ale gdyby to od niego zależało to cały dzień by z nim chodził
reklama
My smoka dajemy tylko do spania i jak bardzo marudzi w samochodzie ale to nie zawsze chce bo czasami go wyrzuca i czasami jak się rozpłacze ale to też czasami nie wychodzi bo nieraz to się wścieknie jeszcze bardziej jak jej smoczek daje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki za odpowiedzi. Zabawy właściwie mamy podobne, ale chyba nie potrafie sprostać oczekiwaniom mojego dziecięcia...
My smoka nie dajemy już od dawna. Iggy sam zdecydował, że nie chce używać.
My smoka nie dajemy już od dawna. Iggy sam zdecydował, że nie chce używać.
edee24
Mama Alanka :-)
czy Wasz dzieciaczki używają smoka? my staramy się Bartkowi jak najbardziej ograniczyć, dajemy mu tylko do spania i w sytuacjach ekstremalnych. Ale gdyby to od niego zależało to cały dzień by z nim chodził
My dajemy, ale też maxymalnie staramy się to ograniczac, wiec najczęściej ma do spania, no i chyba że płacze, albo go coś boli. Ale chciała bym już zrezygnować z niego całkowicie, ale to chyba nie będzie takie proste :-sorry2:
U nas gorączki ciąg dalszy, G. kupił wczoraj te czopki nurofena i zapodaliśmy, mały obudził się gorący jak piec o 3 w nocy i długo nie mógł zasnąć :-(, rano wstał o 7 zjadł (wypił) chyba 50 ml rzadkiej kaszki, pomarudził (teraz ma 39 stopni) dałam mu czopka i śpi, a ja czekam na naszą pediatrę, bo dzwoniłam żeby przyszła, pózniej napiszę, co powiedziała ...
tygrysek82
Fanka BB :)
A Fifi smoczka nie tolerował od samego początku ale mamy inny problem jak usypia to z paluchem w buzi:-(
Czy dajecie dzieciaczkom mandarynki i pomarańcza?
A i jak waszym dzieciaczkom wyrastają zęby po kolei czy zdarza się że jakieś z boku też. Bo nasza pediatra dzisiaj stwierdziła że Gabi dziwnie rosną zęby na górze ma dwie 1 i dwie 4 i na dole dwie 4
A i jak waszym dzieciaczkom wyrastają zęby po kolei czy zdarza się że jakieś z boku też. Bo nasza pediatra dzisiaj stwierdziła że Gabi dziwnie rosną zęby na górze ma dwie 1 i dwie 4 i na dole dwie 4
pyciolek87
Mama Alexa:*
Alex jadl juz mandarynki i pomarancze,tzn probowal bo bez szaluCzy dajecie dzieciaczkom mandarynki i pomarańcza?
a zeby tez nam rosna w roznej dziewnej kolejnosci...i wiekszosc dzieci ma tak samo...nie wiem o co chodzi Twojej pediatrze...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
My dajemy, ale też maxymalnie staramy się to ograniczac, wiec najczęściej ma do spania, no i chyba że płacze, albo go coś boli. Ale chciała bym już zrezygnować z niego całkowicie, ale to chyba nie będzie takie proste :-sorry2:
U nas gorączki ciąg dalszy, G. kupił wczoraj te czopki nurofena i zapodaliśmy, mały obudził się gorący jak piec o 3 w nocy i długo nie mógł zasnąć :-(, rano wstał o 7 zjadł (wypił) chyba 50 ml rzadkiej kaszki, pomarudził (teraz ma 39 stopni) dałam mu czopka i śpi, a ja czekam na naszą pediatrę, bo dzwoniłam żeby przyszła, pózniej napiszę, co powiedziała ...
Edee u nas tak się zaczynała angina więc lepiej skonsultuj z lekarzem
Czy dajecie dzieciaczkom mandarynki i pomarańcza?
Zuzka nie chce nawet spróbować cytrusów....chyba że kiwi to też cytrus
A zeby raczej idą jej po kolei...moja dentystka mówił że czasem występuje u dzieci zanik jedynek i dwójek mlecznych..... ale jak to się ma do rzeczywistości to nie wiem;-)
reklama