reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Madziu dawaj smekte i lacidobaby juleczce!!!! i oczywiscie duzo piciu:tak::tak::tak:

mam pytanie jaki rozmiar kombinezonu kupujecie dla swoich maluszkow ????? tzn ile obecnie maja wzrostu wasze szkraby i jaki do tego kupujecie rozmiar kombinezonu????????
fifi ma 72 i za cholere nie wiem jaki kombinezon wybrac:-:)-:)-:)-(

Wiki ma 73cm teraz, ale jak ja patrzyłam na allegro, (bo tu niestety nie ma 2częściowych) to były podane dokładne wymiary, wg których 80 akurat bo ciut luźny, także nawet jak podrośnie to będzie taki akurat.
jeszcze nie kupiłam, ale właśnie taki zamierzam kupić

Madziu dawaj smekte i lacidobaby juleczce!!!! i oczywiscie duzo piciu:tak::tak::tak:

mam pytanie jaki rozmiar kombinezonu kupujecie dla swoich maluszkow ????? tzn ile obecnie maja wzrostu wasze szkraby i jaki do tego kupujecie rozmiar kombinezonu????????
fifi ma 72 i za cholere nie wiem jaki kombinezon wybrac:-:)-:)-:)-(

Bartek ma 72cm i kupujemy na 80 :tak:

Madzienko ja nie pomoge, bo Filip tez nigdy nie mial biegunki:no:
A co uzywacie na odparzone pupcie?
Vilasko Filip mial kiedys straszne odparzenie w okolicach siusiaka i jaderek. Takie krostki, wygladalo jak jakies uczulenie. Pomogla nam masc clotrimazol, zadne sudocremy czy linomagi nie pomagaly:no: I od tego czasu nie mamy problemow z odparzeniem;-)

reklama
Madzienko ja nie pomoge, bo Filip tez nigdy nie mial biegunki:no:

Vilasko Filip mial kiedys straszne odparzenie w okolicach siusiaka i jaderek. Takie krostki, wygladalo jak jakies uczulenie. Pomogla nam masc clotrimazol, zadne sudocremy czy linomagi nie pomagaly:no: I od tego czasu nie mamy problemow z odparzeniem;-)
i nam pomaga clotrimazol,

Do góry