mamusia2008
mamusia Karolinki
72 cma jaki wzrost ma Karolinka teraz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
72 cma jaki wzrost ma Karolinka teraz????
Madziu dawaj smekte i lacidobaby juleczce!!!! i oczywiscie duzo piciu
mam pytanie jaki rozmiar kombinezonu kupujecie dla swoich maluszkow ????? tzn ile obecnie maja wzrostu wasze szkraby i jaki do tego kupujecie rozmiar kombinezonu????????
fifi ma 72 i za cholere nie wiem jaki kombinezon wybrac:----(
mam pytanie jaki rozmiar kombinezonu kupujecie dla swoich maluszkow ????? tzn ile obecnie maja wzrostu wasze szkraby i jaki do tego kupujecie rozmiar kombinezonu????????
a do jakiego wzrostu????porownuje jaki zapas centymetrowy robicie na kombinezonJa kupiłam 80
A co uzywacie na odparzone pupcie?
Vilasko Filip mial kiedys straszne odparzenie w okolicach siusiaka i jaderek. Takie krostki, wygladalo jak jakies uczulenie. Pomogla nam masc clotrimazol, zadne sudocremy czy linomagi nie pomagaly I od tego czasu nie mamy problemow z odparzeniem;-)A co uzywacie na odparzone pupcie?
i nam pomaga clotrimazol,Madzienko ja nie pomoge, bo Filip tez nigdy nie mial biegunki
Vilasko Filip mial kiedys straszne odparzenie w okolicach siusiaka i jaderek. Takie krostki, wygladalo jak jakies uczulenie. Pomogla nam masc clotrimazol, zadne sudocremy czy linomagi nie pomagaly I od tego czasu nie mamy problemow z odparzeniem;-)