reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
U nas Jasiek zasuwa po domu już trzymany tylko za jedną rączkę. I potrafi zrobić samodzielnie 2-3 kroczki np. od kanapy do fotela. Śmieje się przy tym jak wariat :-)
Chyba nam idą kolejne zębiszcza bo noce KOSZMAR. Budzi się z płaczem co godzinę. Nawet ostatnio to wbrew wszelkim zasadą wziełam go do łóżka i spaliśmy razem całą noc. Ale już nie miałam siły :zawstydzona/y:

wczoraj moje dziecie stawiało pierwsze samodzielne kroczki:tak: puściła sie kanapy i podreptała do mnie samodzielne pare kroczków:tak::laugh2::szok::tak:
ogromne gratulacje !!!
mamy dzieciaczków z anemia powiedzcie mi jak wasze maluchy reaguja na to zelazo? niepodobaja mi sie kupki Lenki po tym zelazie, wiem ze moga być czarne i sa ale mała wypróznia sie po 4-5 razy i ta kupka jest taka rzadka, śmierdzaca i widze zechyba meczy ja brzuszek...
U nas były kupki żadkie i często, nawet do 5 dziennie. Ale żółte.
A mojej wyszła górna prawa jedyneczka
Gratulujemy !
Musze sie pochwalic ze Lutus wczoraj spal cala noc w swoim lozeczku, o 7 go wzielam jak obudzil sie na cycka.
Probowalismy go oduczac spania z nami juz dawno ale zawsze jak gasilismy swiatla, tv -robilo sie cicho i ciemno w domu to sie budzil i ryk. Wczoraj 3 razy sie przebudzal wieczorem, bralam na rece, uspalam i kladlam do lozeczka, gdyby obudzil sie jak bym juz spala to pewnie bym go wziela do lozka:zawstydzona/y:

A w ogole to chyba lada moment przyjdzie 3 zab bo taka maruda z niego ze szok:eek:
swietnie , gratulacje !
Wpadłam się pochwalić, że mamy kolejnego ząbka-jedyneczkę. No ale niestety Olek dostał znowu kataru i kaszle... Ach, te zęby...Kiedy to się skończy?
gratulujemy !

U nas Jasiek zasuwa po domu już trzymany tylko za jedną rączkę. I potrafi zrobić samodzielnie 2-3 kroczki np. od kanapy do fotela. Śmieje się przy tym jak wariat :-)
Chyba nam idą kolejne zębiszcza bo noce KOSZMAR. Budzi się z płaczem co godzinę. Nawet ostatnio to wbrew wszelkim zasadą wziełam go do łóżka i spaliśmy razem całą noc. Ale już nie miałam siły :zawstydzona/y:

To pięknie:tak:. Gratulacje dla Jasia.

Gratulujemy nowych sukcesów i nowonabytych ząbków:tak:
Ja jeszcze niedawno żaliłam się że Natalka nie wie o co chodzi w chodzeniu za rączki a teraz już paraduje i robi takie śmiesznie wielkie kroki

Dziewczyny, czy stosujecie już pokrowiec na nóżki w spacerówce?
My jeszcze nie używamy jak jest zimno to nakrywam ją kocykiem a jak jest tak cieplutko jak dzisiaj to bez niczego

Gratulujemy nowych sukcesów i nowonabytych ząbków:tak:
Ja jeszcze niedawno żaliłam się że Natalka nie wie o co chodzi w chodzeniu za rączki a teraz już paraduje i robi takie śmiesznie wielkie kroki

My jeszcze nie używamy jak jest zimno to nakrywam ją kocykiem a jak jest tak cieplutko jak dzisiaj to bez niczego

Pati też robiła takie wielkie kroki, a od kilku dni jakoś zapomniała o co w tym chodzi:sorry: i nie chce chodzić za rączki, tylko przy meblach.

U nas problemów zdrowotnych ciąg dalszy:-:)-:)-:)-(...Jula od wczoraj ma biegunkę, na szczęście dzisiaj idziemy do lekarza ale dopiero na 16

A wy jak radzilyscie sobie z biegunką???

reklama
Dzięki dziewczyny;-), Madzi wyszła jeszcze druga górna jedyneczka i przebija sie dwójka, więc po przestoju mamy wysyp ząbków

Wpadłam się pochwalić, że mamy kolejnego ząbka-jedyneczkę. No ale niestety Olek dostał znowu kataru i kaszle... Ach, te zęby...Kiedy to się skończy?
Gratulujemy kolejnych zębolków:tak:
Pamiętam, ze kiedys byl temat zgrzytania zebami. Moj Kacperek od 3 dni ma trzeciego zeba i od kiedy on wyszed zaczal wlasnie zgrzytac. Jak dlugo to trwalo u Was? Ja nie moge tego sluchac jak on tak robi:-)
Filipowi pierwsza górna jedynka wyszła jakieś 1,5 miesiąca temu i zgrzyta do tej pory, choć ostatnio coraz mniej, bo na początku robił to praktycznie non stop:eek:

Dziewczyny, czy stosujecie już pokrowiec na nóżki w spacerówce?
:tak:

Do góry