reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

My uzywamy sudocrem.... i jest ok :tak:

A ja mam takie pytanko...czy Wasze dzieciaczki biegaja w domku w jakis kapciuszkach, czy buciakch czy na bosaka...?
Mari ubieram rajstopki po prostu i jak nie maja antypoślizgowych stópek to jeszcze skarpetki takie antyposlizgowe.....i to wszystko....

Moja kumplea ubiera małej zawsze buciki w domku....kurcze mysle,ze bez sensu tak meczyc nóżki maluszka,ale moze to ja sie myle.....:sorry:

reklama

A ja mam takie pytanko...czy Wasze dzieciaczki biegaja w domku w jakis kapciuszkach, czy buciakch czy na bosaka...?
Mari ubieram rajstopki po prostu i jak nie maja antypoślizgowych stópek to jeszcze skarpetki takie antyposlizgowe.....i to wszystko....

Moja kumplea ubiera małej zawsze buciki w domku....kurcze mysle,ze bez sensu tak meczyc nóżki maluszka,ale moze to ja sie myle.....:sorry:

Alan też raczkuje w rajstopkach i na to antypoślizgi ;-) czyli skarpetki anty :-D:-D:-D

Dzieki dziewczynki, u nas jak nie urok to sraczka:no::no::no::no:cholercia co się czepiło Julci, wczoraj pediatra zmienila jej antybiotyk i porzygala sie po nim:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:juz sama nie wiem co mam robic...

a po ilu dniach taka biegunka moze ustapic, daje jej smecte i probiotyki ale poprawy nie widze:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

boje sie zeby szpitalem nie skonczylo sie:eek::eek::eek::eek:

Tygrysku my z pomiaru pediatry mamy 76,5cm:szok: i zamierzam kupic 80, ale zmierzylam Julcie od ramionek do pietek i niekotre 74 beda zaduze, wiec nie patrze na rozmiar tylko dlugosc

Kanuś
my raczkujemy w samych rajstopach, podobno na buciki do domu jeszcze za wczesnie tak mi ortopeda powiedzial

Madzienka strasznie współczuję Julci...

Kana u nas Iggy biega w dresiku i skarpetkach z antypoślizgiem, ale ze względu na sytuację będę pewnie musiała zakładać mu pod to jeszcze rajstopki:crazy:

a do jakiego wzrostu????porownuje jaki zapas centymetrowy robicie na kombinezon:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zuzia ma około 75-76cm, kurcze tak myślę.....zmierze ją wieczorem:)

Rajstopki i skarpetki - tyle ze moja jeszcze nie biega:) ale jakby już chodziła to na pewno bym jej jeszcze nie zakładała bucików po domu...chyba wolałabym grubsze skarpety kupić

mój mały biega to n bosaka troszke to w skarpetuchach..ale po domu darujemy sobie buciki,tylko na spcerach w bartkowych pogina za kaczkami :-)oczywiście trzymany za rączki lub pod paszkami.a co do pupki to my uzywamy sudokremu lub kremu nivea i obydwa sie sprawdzają,ale cenowo nivea o wiele tańszy

Kana, my dokładnie tak samo - rajstopki i na to skarpetki antypoślizgowe :tak: nam lekarka powiedziała że takie buciki po domu to dopiero jak dziecko już samo zacznie chodzić.

reklama
Do góry