reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dzieki Kochane za odpowiedzi, u nas Jula na razie raczkuje tylko po dywanie i juz nauczyla sie ze poza dywan nie ma co wychodzic bo nogi rozjezdzaja sie i lezy:-D:-D:-D:-Dmoze kiedys nauczy sie i po parkiecie raczkowac....

Nie wiem czy juz byla o tym rozmowa, ale kupujecie hustawki do domu dzieciakom???

reklama
Ja mam zwykłą drewnianą huśtawkę od zeszłego tygodnia:-D

Edee ja mam taką zwykłą miseczkę z przyssawką, a sztućców nie bo iggy sam jeszcze nie umie jeść.

witam wpadłam sie pochwalic ze wkoncu mamy wmiare normalne wyniki hemoglobiny 11,7 co prawda norma to 12 ale w porownaniu do tego co bylo to jest super jutro do pediatry i zobaczymy czy jeczsze bedziemy musieli cos brac:-) i mamy nowe slowko slowniczku dzidzi a nawet czasem wyjdzie dzidzia;-)

Mamy pochwalcie się jakie macie albo planujecie kupić miseczki i sztućce do karmienia maluchów :sorry:, bo ja dziś bym chciała kupić Alanowi jakąś fajną pojemną miseczkę (dwukomorową) na kaszkę bądz obiadek, bo ta którą mam teraz jest mało pojemna i żle mi w niej mieszać potrawy :no::no:

ja mam dwudzielną z tommee tippee, ale ona jest zbyt mała więc też myślę o nowej :sorry: dokładnie mamy taką **Tommee Tippee** dwudzielna MISECZKA + ŁYŻECZKA (749606269) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam dwudzielną z tommee tippee, ale ona jest zbyt mała więc też myślę o nowej :sorry: dokładnie mamy taką **Tommee Tippee** dwudzielna MISECZKA + ŁYŻECZKA (749606269) - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki Olcia, ja właśnie potrzebuję jakiejś dość pojemnej miseczki, bo wczoraj dałam małemu obiadek do takiej zwykłej porcelanowej miseczki i ona była prawie pełna :szok::szok:, więc muszę kupić na ylę dużą i z dwoma komorami, żeby można było bez problemu wymieszać w niej jedzonko :sorry: ale jeszcze takiej nie znalazłam :no:

witam wpadłam sie pochwalic ze wkoncu mamy wmiare normalne wyniki hemoglobiny 11,7 co prawda norma to 12 ale w porownaniu do tego co bylo to jest super jutro do pediatry i zobaczymy czy jeczsze bedziemy musieli cos brac:-) i mamy nowe slowko slowniczku dzidzi a nawet czasem wyjdzie dzidzia;-)
GRATULACJE, super że wyniki poszły do góry, oby tak dalej, no i skoro woła dzidzia to może chcialby rodzeństwo:-D:szok:

reklama
Witam. Jak robicie maluchom kaszki te mleczno ryzowe to trzymacie sie tych proporcji co podane sa na opakowaniu? Ja dopiero pierwszy raz zakupilam takie kaszki bo do tej pory jedlismy same ryzowe. Niestety jak zrobilam to wyszla strasznie gesta i moj maly nie chce takiej. Musi miec troszke rzadsza? Czy moge dac troszke mniej tej kaszki?

Do góry