reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Dziewczynki poradźcie cosik. Moja Zuza od ponad tygodnia robi twarde kupki, dzisiaj to sobie nawet przy kupce zapłakała:( je normalnie jak zawsze....mleczko, zupki, owocki, jogurty...... co mam poradzić żeby się nie męczyła....??? Dzisiaj spróbuję moze śliweczki dać...ale moze znacie jakiś dobry sposób?

Agatkas zetrzyj jej surowe jabluszko i daj lyzeczka, albo kup suszone sliwki Gerbera...tylko po nich kupa jest czarna:-D:-D:-Dzebys nie martwila sie

Może więcej powinna pić.

i dawaj wiecej pic

ja mam jeeszcze pytanko troche z innej beki
ILE MAM JESZCZE KARMI SWOJE MALENSTWA PIERSIA?

Mój cycoholik jada cycusia cztery razy dziennie :-)

Dziewczynki poradźcie cosik. Moja Zuza od ponad tygodnia robi twarde kupki, dzisiaj to sobie nawet przy kupce zapłakała:( je normalnie jak zawsze....mleczko, zupki, owocki, jogurty...... co mam poradzić żeby się nie męczyła....??? Dzisiaj spróbuję moze śliweczki dać...ale moze znacie jakiś dobry sposób?

U nas pomogły suszone śłiwki gerbera.

ja mam jeeszcze pytanko troche z innej beki
ILE MAM JESZCZE KARMI SWOJE MALENSTWA PIERSIA?
my jeszcze cyckujemy:tak:

u nas na twarde kupki pomogło starte jabłuszko:tak:

Nooo nie ma czterech ale musialam dodac DRAMATURGII :-D:-D:-D:-D:-D!!!!

Ja ale tylko w nocy.

ja
ale nie są to żadne główne posiłki, tylko raczej uzupełnienie

my jeszcze cyckujemy:tak:

u nas na twarde kupki pomogło starte jabłuszko:tak:

Mój cycoholik jada cycusia cztery razy dziennie :-)

U nas pomogły suszone śłiwki gerbera.

Ja na pelen etat :-D

my jeszcze te cycuś :tak: dziś w nocy np, co 20-30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze na zabek:rofl2:

no to ze mna 7 mam ktore nadal karmia :-D myslalam ze mniej bedzie:cool2:

reklama
A ja mam pytanie do mamusiek raczkujacych brzdąców....

Jak dlugo trwalo opanowanie raczkowania po sliskich nawierzchniach np.parkiet??

Jula raczkuje po dywanie, wykladzinach ale na parkiecie rozjeżdżaja sie jej nożki:-D:-D:-D:-Di ryczy bo nie umie podnieść się...u Was tez tak bylo???

Do góry