M
marzycielka
Gość
Agatkas daj jej sok jabłkowy 100 % lub jabłka i śliwki z Gerbera.Pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam jeeszcze pytanko troche z innej beki
ILE MAM JESZCZE KARMI SWOJE MALENSTWA PIERSIA?
Ja na pelen etatNooo nie ma czterech ale musialam dodac DRAMATURGII !!!!
Ja ale tylko w nocy.
Dziewczynki poradźcie cosik. Moja Zuza od ponad tygodnia robi twarde kupki, dzisiaj to sobie nawet przy kupce zapłakała je normalnie jak zawsze....mleczko, zupki, owocki, jogurty...... co mam poradzić żeby się nie męczyła....??? Dzisiaj spróbuję moze śliweczki dać...ale moze znacie jakiś dobry sposób?
Może więcej powinna pić.
ja mam jeeszcze pytanko troche z innej beki
Dziewczynki poradźcie cosik. Moja Zuza od ponad tygodnia robi twarde kupki, dzisiaj to sobie nawet przy kupce zapłakała je normalnie jak zawsze....mleczko, zupki, owocki, jogurty...... co mam poradzić żeby się nie męczyła....??? Dzisiaj spróbuję moze śliweczki dać...ale moze znacie jakiś dobry sposób?
my jeszcze cyckujemyja mam jeeszcze pytanko troche z innej beki
u nas na twarde kupki pomogło starte jabłuszkoDziewczynki poradźcie cosik. Moja Zuza od ponad tygodnia robi twarde kupki, dzisiaj to sobie nawet przy kupce zapłakała je normalnie jak zawsze....mleczko, zupki, owocki, jogurty...... co mam poradzić żeby się nie męczyła....??? Dzisiaj spróbuję moze śliweczki dać...ale moze znacie jakiś dobry sposób?
Nooo nie ma czterech ale musialam dodac DRAMATURGII !!!!
Ja ale tylko w nocy.
ja
ale nie są to żadne główne posiłki, tylko raczej uzupełnienie
my jeszcze cyckujemy
u nas na twarde kupki pomogło starte jabłuszko
Mój cycoholik jada cycusia cztery razy dziennie :-)
U nas pomogły suszone śłiwki gerbera.
Ja na pelen etat
my jeszcze te cycuś dziś w nocy np, co 20-30 mam nadzieje ze na zabek