dziewczyny, będziecie szczepić maluszki na grypę?
Ja ide we wtorek 8 wrzesnia do pediatry to zapytam o to szczepienie...
Ale ja nigdy nie szczepilam sie na grype, wiec nie wiem co robic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, będziecie szczepić maluszki na grypę?
Trzymaj się ciepło kochana i musisz myśleć optymistycznie i uwierzyć że wszystko będzie dobrze.dziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3 żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :--(i pytam dlaczego to wszystko.....?
I ja poproszę dariaponiedzialek@gazeta.plMamuski jestem w posiadaniu nowych przepisów od 5 miesiąca wzwyż...jeśli jesteście chętne wyślijcie mi adres mailowy na priv to Wam prześlę
ja nie będę szczepiła - niedawno w "Forum" był artykuł o grypie i jakiś specjalista się wypowiadał, że udowodniono ochronne działanie szczepień przeciw grypie jedynie u osób młodych o dobrej kondycji (dlatego niezrozumiałe są dla niego zalecenia w szczepieniu dzieci i osób w wieku podeszłym)dziewczyny, będziecie szczepić maluszki na grypę?
Darina, Kankiya, trzymam kciuki za małe księżniczki, będzie dobrze
Na grypę napewno nie będę szczepic. Mąż się szczepił kilka lat temu i tak sie rozchorował kilka dni po szczepieniu że trzymało go prawie miesiąc, wiec od tamtej pory sie nie szczepi i my tak samo
Madzienko ja też poproszę przepisy