reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

U nas Julcia cos ma katarek i nie wiem czy to na ząbki czy przeziębienie:shocked2::shocked2:dzisiaj mamy basen i juz sama nie wiem co robic...gorączki nie ma

Mamuski ktore przechodzily katar z maluszkami...za kazdym razem psikajac krople oczyszczalyscie nosek frida...???
Bo ja sama nie dam rady, Jula jest taka silna ze wyrywa mi sie....moge zakraplac krople bez fridy???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(
ja robilam tak ze zawsze najpierw przed psiknieciem Nasivinu czyscilam nosek, gdyz nawet jak ja mam katar to najpierw sobie nosek oczyszczam a potem daje kropelki. Wiec Filipkowi psikalam Sterimal potem Frida i dopiero wtedy Nasivin a pod nosek masc majerankowa:tak::tak::tak:

reklama
ja robilam tak ze zawsze najpierw przed psiknieciem Nasivinu czyscilam nosek, gdyz nawet jak ja mam katar to najpierw sobie nosek oczyszczam a potem daje kropelki. Wiec Filipkowi psikalam Sterimal potem Frida i dopiero wtedy Nasivin a pod nosek masc majerankowa:tak::tak::tak:

Dzieki Tygrysku, mascia juz posmarowalam psiknelam kropelki i jakby bylo lepiej...chyba w porę zareagowalam:-D:-D:-D

Madzienka i my zyczymy zdróweczka dla Julci:tak:, moge cie prosic o przesłanie tych przepisów, wysłałam ci adres maila na priv;-):tak:

zdroweczka dla Juleńki życzymy z Filipkiem:tak::tak::tak:

Tygrysku czy jestescie juz calkiem na zwyklym mleczku? Jakie jecie? Ja zaczelam podawac malemu bebiko. Najpierw raz dziennie mieszalam z tym sojowym co dostawal do tej pory. Pozniej pare dni dalej mieszajac dawalam juz do kazdego posilku, no i od 2 dni robie mu juz wszystko na bebiku. Narazie nic sie nie dzieje:-):-):-):-) Mam nadzieje, ze juz tak zostanie.

Tygrysku czy jestescie juz calkiem na zwyklym mleczku? Jakie jecie? Ja zaczelam podawac malemu bebiko. Najpierw raz dziennie mieszalam z tym sojowym co dostawal do tej pory. Pozniej pare dni dalej mieszajac dawalam juz do kazdego posilku, no i od 2 dni robie mu juz wszystko na bebiku. Narazie nic sie nie dzieje:-):-):-):-) Mam nadzieje, ze juz tak zostanie.
Tak kochana My juz calkowicie w 100% zajadamy Nan Activ:tak::tak: kaszki jemy tez mleczno ryzowe nestle i bobovity , narazie odpukac jest ok:tak::tak::tak::tak:mam recepte na Nutramigen ale nie wiem czy ja wykupić:eek::eek:

reklama
Do góry