reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

U nas Julcia cos ma katarek i nie wiem czy to na ząbki czy przeziębienie:shocked2::shocked2:dzisiaj mamy basen i juz sama nie wiem co robic...gorączki nie ma

Mamuski ktore przechodzily katar z maluszkami...za kazdym razem psikajac krople oczyszczalyscie nosek frida...???
Bo ja sama nie dam rady, Jula jest taka silna ze wyrywa mi sie....moge zakraplac krople bez fridy???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(
ja robilam tak ze zawsze najpierw przed psiknieciem Nasivinu czyscilam nosek, gdyz nawet jak ja mam katar to najpierw sobie nosek oczyszczam a potem daje kropelki. Wiec Filipkowi psikalam Sterimal potem Frida i dopiero wtedy Nasivin a pod nosek masc majerankowa:tak::tak::tak:

reklama
ja robilam tak ze zawsze najpierw przed psiknieciem Nasivinu czyscilam nosek, gdyz nawet jak ja mam katar to najpierw sobie nosek oczyszczam a potem daje kropelki. Wiec Filipkowi psikalam Sterimal potem Frida i dopiero wtedy Nasivin a pod nosek masc majerankowa:tak::tak::tak:

Dzieki Tygrysku, mascia juz posmarowalam psiknelam kropelki i jakby bylo lepiej...chyba w porę zareagowalam:-D:-D:-D

Madzienka i my zyczymy zdróweczka dla Julci:tak:, moge cie prosic o przesłanie tych przepisów, wysłałam ci adres maila na priv;-):tak:

zdroweczka dla Juleńki życzymy z Filipkiem:tak::tak::tak:

Tygrysku czy jestescie juz calkiem na zwyklym mleczku? Jakie jecie? Ja zaczelam podawac malemu bebiko. Najpierw raz dziennie mieszalam z tym sojowym co dostawal do tej pory. Pozniej pare dni dalej mieszajac dawalam juz do kazdego posilku, no i od 2 dni robie mu juz wszystko na bebiku. Narazie nic sie nie dzieje:-):-):-):-) Mam nadzieje, ze juz tak zostanie.

Tygrysku czy jestescie juz calkiem na zwyklym mleczku? Jakie jecie? Ja zaczelam podawac malemu bebiko. Najpierw raz dziennie mieszalam z tym sojowym co dostawal do tej pory. Pozniej pare dni dalej mieszajac dawalam juz do kazdego posilku, no i od 2 dni robie mu juz wszystko na bebiku. Narazie nic sie nie dzieje:-):-):-):-) Mam nadzieje, ze juz tak zostanie.
Tak kochana My juz calkowicie w 100% zajadamy Nan Activ:tak::tak: kaszki jemy tez mleczno ryzowe nestle i bobovity , narazie odpukac jest ok:tak::tak::tak::tak:mam recepte na Nutramigen ale nie wiem czy ja wykupić:eek::eek:

reklama
Do góry