reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nie zmuszaj go, ale proponuj. Spróbuj mi jakiś probiotyk podać np w jogurcie lub serku.
U nas się tak zaczęły problemy przed szpitalem, a tego nie życzę nikomu.
U nas się tak zaczęły problemy przed szpitalem, a tego nie życzę nikomu.
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Lekarka powiedziała,ze wszystko ma czyściutkie.Mamy jedynie dawać czopki na zbicie gorączki i przeciwbólowo.I smecte i enterol żeby się nie odwodnił.W razie gdyby nie przeszło to w poniedziałek przyjść jeszcze raz.Na razie Fabianek odżył.Zobaczymy w nocy...
tygrysek82
Fanka BB :)
olcia a to Bartus mial tez jakis miesiąc temu taki potworny katarek???? czy to było daguli maleństwo????My też dzisiaj byliśmy u lekarza i Bartek dostał antybiotyk
olcia a to Bartus mial tez jakis miesiąc temu taki potworny katarek???? czy to było daguli maleństwo????
nie, nie - Bartek dopiero drugi raz w życiu ma katar. Pierwszy był jakoś w maju i teraz nas dopadło. No i trwa już 10 dni i nie jest nic lepiej. Dodatkowo przeszło na gardełko. Ale osłuchowo na szczęście jest w porządku.
tygrysek82
Fanka BB :)
aaaaaaaaaaaa to pomyliłam z Daguli mlenstwem zdróweczka życzymy!!nie, nie - Bartek dopiero drugi raz w życiu ma katar. Pierwszy był jakoś w maju i teraz nas dopadło. No i trwa już 10 dni i nie jest nic lepiej. Dodatkowo przeszło na gardełko. Ale osłuchowo na szczęście jest w porządku.
czy przykrywacie dzieciaczki na sankach???
Bartek jeszcze nie był na sankach bo jest chory, ale mamy sanki takie SANKI BUKOWE BARANIE ROGI+MATERACYK+ŚPIWOREK HIT (835943510) - Aukcje internetowe Allegro więc tam już jest przykrycie na nóżki.
reklama