reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny sluchajcie ja w kupowej sprawie:-D:-D:-D jakie kupki robia wasze malenstwa???? takie bardziej jak plastelina czy zadsze????? moj Fifek robi takie rzadkie ze widac ze jest kupka przez pampersa:-( to normalne???:eek::eek:

reklama
dziewczyny mam prośbę czy mogłybyście podac jeszcze raz linka do instrukcji jak masować brzuszki maluszków plisss
ja dziś miałam koszmarną noc, moja mała strasznie płakała, nie zrobiła kupki od 2 dni a to do niej niepodobne bo zazwyczaj robi 5-6 x dziennie :-(

Boziulku tak się martwię o nią, nie wiem czy dam sobie radę do tego mój mąż wyjeżdża zaraz na 2 dni i zostaję w domu z małą sama :szok: :szok: :szok:
nie moge patrzeć jak sie męczy :-( dziewczyny ratujcie plissssssss

tygrysek - moja jak już zrobi kupkę to też ją widac przez pampersa, nie dość że jest dość rzadka - jak np hmmm gęsta kasza manna a do tego ma kolor żółty lub żółto - brązowy i takie drobinki jakby ściętego mleka wyglądające jak ziarenka ryżu :D

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam prośbę czy mogłybyście podac jeszcze raz linka do instrukcji jak masować brzuszki maluszków plisss
ja dziś miałam koszmarną noc, moja mała strasznie płakała, nie zrobiła kupki od 2 dni a to do niej niepodobne bo zazwyczaj robi 5-6 x dziennie :-(

Boziulku tak się martwię o nią, nie wiem czy dam sobie radę do tego mój mąż wyjeżdża zaraz na 2 dni i zostaję w domu z małą sama :szok: :szok: :szok:
nie moge patrzeć jak sie męczy :-( dziewczyny ratujcie plissssssss

tygrysek - moja jak już zrobi kupkę to też ją widac przez pampersa, nie dość że jest dość rzadka - jak np hmmm gęsta kasza manna a do tego ma kolor żółty lub żółto - brązowy i takie drobinki jakby ściętego mleka wyglądające jak ziarenka ryżu :D

identyczne kupki robi Fifek:zawstydzona/y: czylo ok:tak:dziekuje:tak:

U nas już szósty dzień bez kupy, ale mała jest w miare spokojna, więc chyba ok, myślę ze po prostu nie ma czym zrobić. Teraz konsystencja jest już trochę gęstsza,a le na początku były bardzo zadkie kupy i robiła 5-6 razy dziennie, teraz robi raz na tydzień.

Dzieki dziewczyny:tak: ja sie tak przejelam kupowymi sprawami ze kazda pieluszke zanim wyzuce do kosza analizuje i ogladam ze wszystkich stron:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: moj maz sie na mnie patrzy jak na wariatke:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)sorry:

reklama
Ja się zaczęłam martwić czymś innym... Bartuś ma taki obłożony języczek, czy to normalne? Wygląda to jak nalot z mleczka :zawstydzona/y:

Do góry