Hej Laski!!
Sorry że ostatnio tak rzadko tu bywam. Normalnie nie ogarniam tego wszystkiego.... Ja już pracuję od 3 dni!!!!!!!!! Od kilku dni jest u mnie mami - opiekuje się niuńką. I się nie możemy dogadać - bo ona chce wszystko inaczej.
Ponoć śliwki można od 2 lat dawać - dziś od ciotki zaczerpnęła info. A ja daję już. A przecież w słoiczku od 4 m-ca już są.
Moja mami za każdym razem podgrzewa "piciu". Ja nie zawsze podgrzewam picia niuńce tylko daję w temp. pokojowej. A wy???
Owoców z mlekiem też nie można - tak mówi - a ja daję. A przecież wszystkie - większość deserki są na bazie mleczka modyf. i owocków.
Opiszcie co o tym sądzicie i jak wy robicie - please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na basen lecimy w niedzielę z małą. Ale ona ma trzydniówkę!!!!!!Od 2 dni - nocy nie śpię najpierw temperaturka i płacz po nocach teraz wysypka - mam nadzieję że jej przejdzie bo już basen opłacony.
Dawałyście coś na wysypkę??????????? Please o odp. Dzięki
Kochana, nie przejmuj się tak bardzo, mamy, ciotki i babcie zawsze będą miały swoje pomysły które nam niekoniecznie muszą się podobać.
Jeśli chodzi o picie to np herbatkę robię w letniej wodzie, ale później już jej nie podgrzewam, jak ostygnie to pije chłodną.
Co do śliwek to nie mam pojęcia, ja dawałam tylko te ze słoiczka, nie wiem jak to jest ze świeżymi. Ale skoro Zuzi nie szkodzą to nie widzę przeciwskazań
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Owoce z mlekiem - chyba są takie deserki?
A wysypka po 3dniówce sama znika, nie trzeba nic podawać. Tylko gorączkę się zbija.