AAAAAAAA to My z racji barku dywanoww bedziemy smigac w samych antyposlizgowych skarpetach a z bucikami poczekamy![]()
u nas też dywanów brak i zazwyczaj w skarpetkach biegamy, chyba że jest bardzo ciepło to na boso.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AAAAAAAA to My z racji barku dywanoww bedziemy smigac w samych antyposlizgowych skarpetach a z bucikami poczekamy![]()
dobrze wiedziećDziewczynki dzieciaczki powinny chodzić na BOSO po domku gdyż nóżka wtedy się kształtuje. Powinny chodzić boso po różnych nawierzchniach...panelach...dywanie...macie... - buciki wtedy gdy samo zacznie chodzić i to tylko na dworze...wiadomo że jak jest zimno to z czasem trzeba mu kupić kapciuszki do chodzenia po domu ale dopiero jak bedzie dopbrze sam chodził....przy chodzeniu na boso wyrabiają się też odpowiednie mięsnie. Jak już buciki to miękka podeszwa i usztywniona piętka... słyszałam że dobre są: Bartek, Elefanten i Gucio
uzywamy smokaczy Wasze dzieciaczki uzywaja jeszcze smoki?
moj wciaz i bez niego nie usnie...jak spi twardo to bez smoczka...w dzien w ogole mu nie daje..tylko jak zasypiaa Wy?
dziekuje bardzoNic szczegolnego sie nie robi:-) Myje, przeciera chusteczkami i to wszystko. Ja na samym poczatku tez panikowalam, bo kilka razy slyszalam, ze takiemu malemu siusiaczkowi trzeba naciagac skorke, zeby nie zarosla i takie tam rozne bzdety. Natomiast pediatra bardzo szybko wyprowadzil mnie z bledu, ze absolutnie nie mozna nic takiego robic. Jezeli zdarzy sie, ze jednak ta skorka nie schodzi z napletka to trzeba jakos naciac, ale to nie ma zwiazku z tym czy ktos naciagal czy nie-chyba mnie zrozumialas?:-):-):-):-);-);-)
tez tak myslefajowskie ale wydaje mi sie ze jednak to nie to samo co sama skarpetka...ta podeszwa widac jest sztywna![]()
czy Wasze dzieciaczki uzywaja jeszcze smoki?
moj wciaz i bez niego nie usnie...jak spi twardo to bez smoczka...w dzien w ogole mu nie daje..tylko jak zasypiaa Wy?
w sklepieU nas Juleczka zasypia ze smoczkiem, po czym wypluwa go i lezy obok, w dzien czasami sama go sobie wklada jak ma pod reka sama jej nie wkladam i dajemy rade
Tygrysku fajowe te skarpetki kupowalas w necie czy w skleie???