reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Hej Laski!!
Sorry że ostatnio tak rzadko tu bywam. Normalnie nie ogarniam tego wszystkiego.... Ja już pracuję od 3 dni!!!!!!!!! Od kilku dni jest u mnie mami - opiekuje się niuńką. I się nie możemy dogadać - bo ona chce wszystko inaczej :no::no::no:.
Ponoć śliwki można od 2 lat dawać - dziś od ciotki zaczerpnęła info :szok:. A ja daję już. A przecież w słoiczku od 4 m-ca już są.
Moja mami za każdym razem podgrzewa "piciu". Ja nie zawsze podgrzewam picia niuńce tylko daję w temp. pokojowej. A wy???
Owoców z mlekiem też nie można - tak mówi - a ja daję. A przecież wszystkie - większość deserki są na bazie mleczka modyf. i owocków.
Opiszcie co o tym sądzicie i jak wy robicie - please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na basen lecimy w niedzielę z małą. Ale ona ma trzydniówkę!!!!!! :szok::szok::szok: Od 2 dni - nocy nie śpię najpierw temperaturka i płacz po nocach teraz wysypka - mam nadzieję że jej przejdzie bo już basen opłacony.
Dawałyście coś na wysypkę??????????? Please o odp. Dzięki

Dziewczynki jak Wasze dzieciaczki robiły rzadkie kupki ze śluzem to działo się coś nie tak???

Tak, u nasstwierdzono alergie pokarmowa na mleko krowie, ale rownie dobrze to moze byc przyczyna zabkowania lub jakas infekcja jelitowa. Sprobuj podac jakis probiotyk typu lacidofil czy dicoflor a jesli nadal bedzie sie utrzymywac taki stan to musisz odwiedzic pediatre:-):tak:

Hej Laski!!
Sorry że ostatnio tak rzadko tu bywam. Normalnie nie ogarniam tego wszystkiego.... Ja już pracuję od 3 dni!!!!!!!!! Od kilku dni jest u mnie mami - opiekuje się niuńką. I się nie możemy dogadać - bo ona chce wszystko inaczej :no::no::no:.
Ponoć śliwki można od 2 lat dawać - dziś od ciotki zaczerpnęła info :szok:. A ja daję już. A przecież w słoiczku od 4 m-ca już są.
Moja mami za każdym razem podgrzewa "piciu". Ja nie zawsze podgrzewam picia niuńce tylko daję w temp. pokojowej. A wy???
Owoców z mlekiem też nie można - tak mówi - a ja daję. A przecież wszystkie - większość deserki są na bazie mleczka modyf. i owocków.

Na basen lecimy w niedzielę z małą. Ale ona ma trzydniówkę!!!!!! :szok::szok::szok: Od 2 dni - nocy nie śpię najpierw temperaturka i płacz po nocach teraz wysypka - mam nadzieję że jej przejdzie bo już basen opłacony.

Ja tez nigdy nie podgrzewam picia, co do owockow to nie mam pojecia, ale wydaje mi sie, ze chyba sa z jogurtem bardziej niz z mlekiem, ale nigdy nie kupowalam takich deserkow wiec nie wiem do konca. Nie mniej jednak nadal to nabial, wiec chyba nie przeszkadza:-):zawstydzona/y:
A co do sliwek to sloiczkowe sa jakos przetworzone a takie swierze moze i moga szkodzic. Jabko niby tez jest od 4 mies, ale swierze nalezalo wprowadzic pozniej.

Villaska jak zaczęłaś wprowadzać mleczko krowie do diety swojego małego?ja wczoraj dałam danonka i było oki wiec mam ochote zacząć podawać mu normalne a nie tego smierdziela:zawstydzona/y:jak próbowałam mu wprowadzić normalne mleczko 2.5 miesiaca temu to nasze próby sie nie powiodły...mam nadzieje,że teraz będzie inaczej...:tak:

Dziewczynki jak Wasze dzieciaczki robiły rzadkie kupki ze śluzem to działo się coś nie tak???

U mnie tak było kilka razy ale nie ciagle więc nic z tym pediatra nie kazała robic...a nie dawałaś mu czegoś nowego do jedzenia?

Hej Laski!!

Owoce z mlekiem daje w formie jogurtu z owocami ze słoiczka Bobovity, a co do picia - to podgrzewanie jej nie zaszkodzi...ciepłe napoje sa lepsze dla zołądka:)

reklama
Dzięki dziewczynki.Nic nowego mu nie dawałam.

Agatkas pewnie,że możesz...Herbatki owocowe też są słodzone.Dużo innych rzeczy też.

Do góry