reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Kiedys byla tutaj mowa o chusteczkach do pupy i strasznie zachwalalyscie te biedronkowe wiec ostatnio bedac w owym sklepie zakupilam na testa lawendowe dada i jestem mile zaskoczona tym produktem!! sa lepiej nasaczone niz pampersa (przynajmniej te lawendowe) i cena powala mnie na nogi 3,99:-):-):-)

reklama
dziewczyny, to jest normalnie niemożliwe żeby taki mały raczkujący człowieczek był tak szybki :szok::szok::szok:
czy znacie może jakiś sposób zabezpieczenia kabli? bo po naszym mieszkaniu szaleje mały tajfun :sorry:

wyobraźcie sobie ze moje dziecko nie raczkujace tylko pelzajace po panelach zaczelo raczkowac na trawie:-D zabralam go do ogrodu na trawke bo byl taki marudny ze juz niemoglam wytrzymac z nim patrze a ten sonie raczkuje:-D ale jak wrocilismy do domu to juz sie skonczylo raczkowanie i jest dalej pelzanie:-D

Kiedys byla tutaj mowa o chusteczkach do pupy i strasznie zachwalalyscie te biedronkowe wiec ostatnio bedac w owym sklepie zakupilam na testa lawendowe dada i jestem mile zaskoczona tym produktem!! sa lepiej nasaczone niz pampersa (przynajmniej te lawendowe) i cena powala mnie na nogi 3,99:-):-):-)
nio widzisz...te drugie "zielone" tez sa dobre.....i tez tak samo nawilzone...my zawsze kupujemy Dzidziusia u nas ,bo kosztuja tyle samo w takim "naszym" tanim sklepie....wiec mieszamy raz te raz te :-):-):-)
dziewczyny, to jest normalnie niemożliwe żeby taki mały raczkujący człowieczek był tak szybki :szok::szok::szok:
czy znacie może jakiś sposób zabezpieczenia kabli? bo po naszym mieszkaniu szaleje mały tajfun :sorry:
Jak Olcia cosik wymyslisz to prosze o wiadomosc...moja mała fascynuja kable i poki co nic nie wymysliłam...chowam gdzie sie da to tyle....:-p
wyobraźcie sobie ze moje dziecko nie raczkujace tylko pelzajace po panelach zaczelo raczkowac na trawie:-D zabralam go do ogrodu na trawke bo byl taki marudny ze juz niemoglam wytrzymac z nim patrze a ten sonie raczkuje:-D ale jak wrocilismy do domu to juz sie skonczylo raczkowanie i jest dalej pelzanie:-D
tak Kacperkowi wygodniej:)

Tygrysku ja również przerzuciłam sie na chusteczki Dada, teraz uzywamy niebieskich Sensitive...ale już probowalam i tych lawendowych(fioletowych) i naturals(zielonych)...a cena bombowa:tak::tak::tak:

Chyba jutro do biedronki pójdę:-D, bo ja używam różnych, ale raczej nivea lub huggisów.
Ogólnie to zapach mi się nudzi i muszę zmieniać:-)

reklama
My też używamy cały czas pampersów i chusteczek Dada:tak: Chusteczek zielonych:tak: I bardzo sobie chwalimy:-)

Do góry