reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Kiedys byla tutaj mowa o chusteczkach do pupy i strasznie zachwalalyscie te biedronkowe wiec ostatnio bedac w owym sklepie zakupilam na testa lawendowe dada i jestem mile zaskoczona tym produktem!! sa lepiej nasaczone niz pampersa (przynajmniej te lawendowe) i cena powala mnie na nogi 3,99:-):-):-)

reklama
dziewczyny, to jest normalnie niemożliwe żeby taki mały raczkujący człowieczek był tak szybki :szok::szok::szok:
czy znacie może jakiś sposób zabezpieczenia kabli? bo po naszym mieszkaniu szaleje mały tajfun :sorry:

wyobraźcie sobie ze moje dziecko nie raczkujace tylko pelzajace po panelach zaczelo raczkowac na trawie:-D zabralam go do ogrodu na trawke bo byl taki marudny ze juz niemoglam wytrzymac z nim patrze a ten sonie raczkuje:-D ale jak wrocilismy do domu to juz sie skonczylo raczkowanie i jest dalej pelzanie:-D

Kiedys byla tutaj mowa o chusteczkach do pupy i strasznie zachwalalyscie te biedronkowe wiec ostatnio bedac w owym sklepie zakupilam na testa lawendowe dada i jestem mile zaskoczona tym produktem!! sa lepiej nasaczone niz pampersa (przynajmniej te lawendowe) i cena powala mnie na nogi 3,99:-):-):-)
nio widzisz...te drugie "zielone" tez sa dobre.....i tez tak samo nawilzone...my zawsze kupujemy Dzidziusia u nas ,bo kosztuja tyle samo w takim "naszym" tanim sklepie....wiec mieszamy raz te raz te :-):-):-)
dziewczyny, to jest normalnie niemożliwe żeby taki mały raczkujący człowieczek był tak szybki :szok::szok::szok:
czy znacie może jakiś sposób zabezpieczenia kabli? bo po naszym mieszkaniu szaleje mały tajfun :sorry:
Jak Olcia cosik wymyslisz to prosze o wiadomosc...moja mała fascynuja kable i poki co nic nie wymysliłam...chowam gdzie sie da to tyle....:-p
wyobraźcie sobie ze moje dziecko nie raczkujace tylko pelzajace po panelach zaczelo raczkowac na trawie:-D zabralam go do ogrodu na trawke bo byl taki marudny ze juz niemoglam wytrzymac z nim patrze a ten sonie raczkuje:-D ale jak wrocilismy do domu to juz sie skonczylo raczkowanie i jest dalej pelzanie:-D
tak Kacperkowi wygodniej:)

Tygrysku ja również przerzuciłam sie na chusteczki Dada, teraz uzywamy niebieskich Sensitive...ale już probowalam i tych lawendowych(fioletowych) i naturals(zielonych)...a cena bombowa:tak::tak::tak:

Chyba jutro do biedronki pójdę:-D, bo ja używam różnych, ale raczej nivea lub huggisów.
Ogólnie to zapach mi się nudzi i muszę zmieniać:-)

reklama
My też używamy cały czas pampersów i chusteczek Dada:tak: Chusteczek zielonych:tak: I bardzo sobie chwalimy:-)

Do góry