reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
a jak wy załapujecie sie na te testowanie bo ja jakas zacofana jestem...
Wejdź na stronę www.streetcom.pl i tam poczytaj :-)
Widziałam, że był temat ciemiączka. Ja urodziłam sie z dużym ciemiączkeim, które się nie zrastało, więc rodzice musieli sprowadzić mi z Niemiec witaminę D2, co w tamtych czasach było nie lada wyzwaniem... Oluś urodził się z ciemiączkeim 3x3 i do tej pory ma takie No i nie wiem, czy juz zacząć się martwić... Wczoraj pediatra powiedziała mi, ze teraz pozwala się dłużej tym ciemiączkom zrastać, więc narazie nie am powodów do niepokoju. Ale coś duże to jego ciemiaczko, prawda?
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
a jak wy załapujecie sie na te testowanie bo ja jakas zacofana jestem...
Jeszcze jedno- wejdź na www.pamperspremium.pl i tam można dostać próbkę do przetestowania. Kod "Ekspert" :-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
nIO JA TEZ SIĘ ZAŁAPAŁAM chociaz na testowanie perfum jak Kokusia mnie nie zabrali hhahMamuski załapałam się do testowania na streetcom.pl nowych pieluszek Pampersa, ale ciesze sie - czekam na przesylke....
Pampers Premium Care
Ktoras z Was je juz kupowala, widzialam ze sa juz w sprzedazy w Carrefourze
teraz czekam ładnie na kuriera :-)
Super,ze tak duzo już nas tam jest
Patysia Mariczka miala po urodzeniu ciemiączko 1x1... teraz nie wiem jakie ma...spytam pediatry na badaniu kontrolnym.... kurcze 3x3 to hcyba duze....Wejdź na stronę www.streetcom.pl i tam poczytaj :-)
Widziałam, że był temat ciemiączka. Ja urodziłam sie z dużym ciemiączkeim, które się nie zrastało, więc rodzice musieli sprowadzić mi z Niemiec witaminę D2, co w tamtych czasach było nie lada wyzwaniem... Oluś urodził się z ciemiączkeim 3x3 i do tej pory ma takie No i nie wiem, czy juz zacząć się martwić... Wczoraj pediatra powiedziała mi, ze teraz pozwala się dłużej tym ciemiączkom zrastać, więc narazie nie am powodów do niepokoju. Ale coś duże to jego ciemiaczko, prawda?
tygrysek82
Fanka BB :)
My tez My też chcemy testować
kana161
Mama "terrorystek" :P
Tygrysku wejdz na stronke streetcom.pl
i się tam zaloguj,m oze sie jeszcze załapiesz a jak nie to wejdz na stronki podane przez dziewczyny to dostaniesz chociaz próbki to przetestowania
i się tam zaloguj,m oze sie jeszcze załapiesz a jak nie to wejdz na stronki podane przez dziewczyny to dostaniesz chociaz próbki to przetestowania
Tygrysku jak juz zalogujesz sie to musisz wejsc na strefę eksperta i tam bedziesz miala ankiety...
Cale BB bedzie testerami streetcom.pl
tygrysek82
Dziekujemy zarejestrowałam sie a wiecie ze mi na streetcom nie zaakceptowało imienia!!!!!!!! musialam sie nazwac AleksandraTygrysku jak juz zalogujesz sie to musisz wejsc na strefę eksperta i tam bedziesz miala ankiety...
Cale BB bedzie testerami streetcom.pl
Ostatnia edycja:
Dziekujemy zarejestrowałam sie a wiecie ze mi na streetcom nie zaakceptowało imienia!!!!!!!! musialam sie nazwac Aleksandra
dziwne...
najważniejsze żeby przysyłali jakies produkty
reklama
tygrysek82
a najsmieszniejsze jest to ze jako przyczyne podawali to iz akceptuja tylko polskie znaki czy w moim imieniu sa jakie inne znaki???????dziwne...
najważniejsze żeby przysyłali jakies produkty