reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Alex jeszcze nie raczkuje...zapitala tylko po calym mieszkaniu pelazajac z predkoscia swiatla i nie rac mzona walanac na zawal go goniac...:baffled:
nie raczkuje,nie wstaje...i sam nie siada...:baffled::baffled:
mam sie matwic...?

my jesteśmy na takim samym etapie ... tylko pełza, ale baaardzo szybko, nic poza tym :sorry2:

reklama
wczoraj robilismy wstepna segregacje przed wyjazdem...myslalam ze go przez okno wyrzuce:szok::-D
wszedzie byl tam gdzie my...jak zawsze nie mial wstepu do schowka bo tam sie wali od wszytskiego:-p:szok::zawstydzona/y:
tak wczoraj masakra...pchal do buzi wszytsko:paski,buty,pilki golfowe,kartony,srubokrety,sruby:baffled:
oczy wokolo glowy...i wszytsko jest extra ale nie Jego zabawki,w ogole sie nimi nie bawi...:baffled:takze jak by ktoras ciocia chciala mu zrobic prezent to wypatrujcie wkretarko-wiertarki:szok::-D:-D:-D

Alex jeszcze nie raczkuje...zapitala tylko po calym mieszkaniu pelazajac z predkoscia swiatla i nie rac mzona walanac na zawal go goniac...:baffled:
mam sie matwic...?

Martwic sie to my powinnysmy:tak::tak::tak:
Jula na razie turla sie jak szalona, troche podnosi pupę do raczkowania, husta sie na nóżkach, pełza do tylu rzadko, siedzi jeszcze chwiejnie ale siedzi...sama nie siada :baffled::baffled::baffled::baffled:

Jula na razie turla sie jak szalona, troche podnosi pupę do raczkowania, husta sie na nóżkach, pełza do tylu rzadko, siedzi jeszcze chwiejnie ale siedzi...sama nie siada :baffled::baffled::baffled::baffled:

Alex skacze w lozeczku i jak podskakuje i znajduje sie w gorze to w tym czasie podgina nozki w kolankach i opada na czwaraka:eek::eek: w wannie tak samo...w wannie to w ogole szogunek mały:szok:
ale czemu na podlodze tak nie robi:confused: nie ma czasu chyba szybciej mu wbic 5 bieg i do przodu:-D

mam sie matwic...?

ZDECYDOWANIE SIĘ NIE MARTWIĆ. Nasza terapeutka ak mówi. TYLKO ĆWICZYĆ Z DZIECKIEM. TU na bb nawet widziałam takie ćwiczonaka jak mamy na rehabilitacji.

gdzie widzialas??
no tu kiedyś w nagłówku były - Ćwiczenia od piątego miesiąca. I nawet w zakładce miałam ale wczoraj usunęłam, bo moje dziecię już to opanowało. Pech. Nie umiem tego znależć teraz, moze w spisie.

A mnie Kubul włąśnie zaskoczył. 200 ml ogórkowej wciągnął i kręci coś w pieluchę teraz.

reklama
Do góry