mia_
Fanka BB :)
Mi się wydaje, że jeszcze z główki też można pobrać
z główki zyłki no to mnie zdrowo nastraszyłyscie...Zdarzyło mi się że chcieli pobrać z żyły....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje, że jeszcze z główki też można pobrać
z główki zyłki no to mnie zdrowo nastraszyłyscie...Zdarzyło mi się że chcieli pobrać z żyły....
Po prostu zadzwoń i zapytaj jak dziecku pobierają krewz główki zyłki no to mnie zdrowo nastraszyłyscie...
dzieki za rade, napewno skorzystamSawka poradzę Ci jeszcze ...jak bedziesz robić morfologię to poproś też badanie na całkowita zdolność wiązania żelaza (TIBC) i osobno żelazo.... Będziesz miała wszystko za jednym kłuciem a nie bedziesz tak jak ja latać w kółko i kłuć malutką tyle razy...
zadzwonie i sie zapytam, ale i tak mam juz stracha...Po prostu zadzwoń i zapytaj jak dziecku pobierają krew
dzieki za rade, napewno skorzystam
Agatkas a powiedz mi jeszce czym była spowodowana anemia u twojej Zuzi
zadzwonie i sie zapytam, ale i tak mam juz stracha...
zółtko dostaje do zupki czasami ale nie co drugi dzień bo jakos czasem zapominam a zupki gotuje z mieskiemWiesz co do końca nie wiem...nie da się chyba określić czym jest spowodowana...poza tym wydaje mi się że to nie była tak do końca anemia bo ona się mieściła w dolnych granicach normy z żelazem... Anemia może też być spowodowana niedoborem wit z grupy B... musisz zrobić badania po prostu... A dajesz już małej żółtko i zupki z mięskiem?
mam jeszcze prosbe do mam których dzieciaczki przechodziły tzw. trzydniówke, opiszci mi jac to sie objawia, bardzo prosze