tygrysek82
Fanka BB :)
U mnie jest identycznie
o i co masz ochote go oduczyc?????
tak wogóle to mam mega doła, jak nie asymetria, to uczulenie to znowu Bianusia ma sporą główkę (niby po dziadku-oby) i byliśmy już na jednym usg 3 mies temu i było ok,ale,że dalej rośnie idziemy na kolejne badanie:----( chyba się załamuję po mału bo tyle tego wszystkiego na raz:-(
dziewczyny jak byscie mialy chwilke zerkłybyście do książeczek i napisałybyscie mi obwody głowek waszych dzieciaczków w wieku 7 mies:--( pleaseeeeee będę baaaaaaardzo wdzięczna
Kaniya u Filipek tez urodzil sie i mial strasznie duża glowke z tylu tzn byla taka dluga z tylu a teraz sie wszystko pieknnie wyrownalo i ma sliczna glowke na dzien dzisiejszy ma 44 cm a ma prawie 8 miesiecy;-)
Akurat ogórkowa bez śmietany i wegety, soli trochę było, przelałąm jej do osobnego garnuszka a nam przyprawiłam.
Ale ze smietaną dostała dziś potrawkę, wcinała aż sie uszy trzesły mimo ze po zmiksowaniu to było bardzo zbite, popijała od czasu do czasu. Na szczęscie śmietana nie zaszkodziła. odwrotnie niz mi, bo spieprzałam z plaży, mało klapek nie pogubiłam
Moja jak miała 6,5 miesiaca to było 44 cm
hmmm to ja tez poczestuje Filipka naszymi zupkami hhhii
a widac Madzienka twardsza sztuka niz mamusia po smietanie