reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja kupuje bebiko z kleikiem ryzowym i sprawa zalatwionaDziewczynki jak dosypujecie dzieciuchom kleik do mleka, to jak dużo tego kleiku dajecie i przez jaki smoczek??
ja rowniez co 4 godzinyi je 150-180ml, a kiedys dawalam co 3 godziny to jadla nie cale 90mlbeciaczkui jak daje dziecku jesc co 3 godziny nie patrzac na to czy glodne czy nie Filip wypija mi moze z 60 ml tylko i za godzine stwierdza ze znow glodny wypije ze 30 ml i za godzine znow wiec jak czekam az sam zglodnieje to wypija 150 czy 180 i wtedy wytrzymyje ok 4 godzin do nastepnego posilku ja tez nigdy nie jem posilku jak glodna nie jestem dopiero jak zglodnieje to sobie przygotowuje jedzeniea pediatra powiedziala ze na tym etapie wiekowym przerwy miedzy posilkami dla dzieci karmionymi sztucznie powinny wynosis ok 4 godzin ja jej ufam i u nas sie sprawdzaa jakbysmy jedli wszyscy nie patrzac czy glodni czy nie to bysmy sie z lekka utuczyli chyba hehe
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No ja właśnie mam Bebilon z kleikiem ryżowym ale przez żaden smoczek mi to nie przechodzi, a na ten do kaszek to jest za rzadkie
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja mam tommee tippee tez z szybkim przypływem(6+)No ja właśnie mam Bebilon z kleikiem ryżowym ale przez żaden smoczek mi to nie przechodzi, a na ten do kaszek to jest za rzadkie
ja rowniez co 4 godzinyi je 150-180ml, a kiedys dawalam co 3 godziny to jadla nie cale 90ml
no to ja mam strasznego głodomora, bo je co 3-3,5 i zjada 180-210ml mleczka
no ale on dostaje mleczko tylko dwa razy rano o 6 i popołudniu koło 16.30, bo tak to kaszka, obiadek, deserek i na wieczór tez kaszka.
A no właśnie a jakie dajecie kochane kaszki?bo ja sobie tak umyśliłam, nie wiem czemu, że rano daje taka na wodzie niebieską z bobovity(mleczno-ryżową) np.bananową , a na wieczór robie te żółtą(ryżową ) i robię wtedy na mleczku,
a kleik bym chciał do obiadków to kurka wściekła jestem bo tu nie ma nigdzie
mamusia2008
mamusia Karolinki
wieczorem daje smaczny sen, a rano rozne owocoweno to ja mam strasznego głodomora, bo je co 3-3,5 i zjada 180-210ml mleczka
no ale on dostaje mleczko tylko dwa razy rano o 6 i popołudniu koło 16.30, bo tak to kaszka, obiadek, deserek i na wieczór tez kaszka.
A no właśnie a jakie dajecie kochane kaszki?bo ja sobie tak umyśliłam, nie wiem czemu, że rano daje taka na wodzie niebieską z bobovity(mleczno-ryżową) np.bananową , a na wieczór robie te żółtą(ryżową ) i robię wtedy na mleczku,
a po co ci kleik do owocow, on przeciez nie jest chudziutki
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kochane, czy wasze maluchy jedzą już łyżeczką? Tzn, czy jedzą same...?
Sam? Oj nie, jeszcze nie i chyba tak szybko u nas to nie nastąpi. Bartek owszem sam może, ale wywalić miseczkę z jedzeniem, strzelić rączką w łyżeczkę tak że jedzonko ląduje w różnych częściach świata i jest dla niego taaaaakie zabawne. Ale jeść jeszcze sam nie potrafi ;-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
no to ja mam strasznego głodomora, bo je co 3-3,5 i zjada 180-210ml mleczka
Beciaczek jak chcesz to Ci przyślę i kleiczek i krupiczkę do obiadków Tylko daj adres i powiedz co chcesz
Moja próbuje mi zabierać ale jeszcze jej nie daję
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
A ja tu z Wami gadu gadu a jutro bedę nadrabiać robotę!!!