reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

dobra, spróbuję ostatni raz napisać, bo było tam moje pytanie :no:
to jeszcze raz :crazy: kaszkę raz dziennie jemy, ale za to odkąd wprowadziłam mleko modyfikowane brakuje nam czasu na deser. Nasz dzienny plan jedzonkowy wygląda teraz tak:
ok 5-6 cycuś
ok 9-10 mleko modyfikowane
ok 13-14 obiad
17:30-18 kaszka
19:30 mleko modyfikowane
3 w nocy cycuś ( czasami rezygnuje ale rzadko )

wcześniej jak Bartek nie jadł mleka modyfikowanego, chętnie jadł deserki, teraz nie bardzo, a ja już nie wiem gdzie mogę wcisąć jakiś owoc :sorry::zawstydzona/y:

ale jestem zła na tego potorka co mi posty pozjadał :confused2: wkurzyłam się :no::crazy:

reklama
i du... żaden link mi się nie wkleja :angry:

taka kaszka:

kaszka_pyszna_gru_duze.jpg

ale ja spróbowałam z linkiem z innej stronki, i też nic

a co o tym deserku myślisz, Mamusia?
wiesz co moja czasem chce deserek juz godzine po obiadku a czasem daje co drugi dzien obiadek, a zamiast obiadku deserek, moja deserki uwielbia, mysle ze mozesz jej jakos tez do poludnia dawac

Jakbyś chciała to nie ma problemu naprawdę! Ja co drugi dzień na poczcie jestem. Także jak nie teraz to pamiętaj na zaś bo naprawde dla mnie to żaden kłopot.

Beciaczek a skąd Ty jesteś (w Polsce) bo ja za cholerę nie mogę sobie przypomnieć czy pisałaś juz...

dzięki, ja ze Skarżyska-Kam.

dobra, spróbuję ostatni raz napisać, bo było tam moje pytanie :no:
to jeszcze raz :crazy: kaszkę raz dziennie jemy, ale za to odkąd wprowadziłam mleko modyfikowane brakuje nam czasu na deser. Nasz dzienny plan jedzonkowy wygląda teraz tak:
ok 5-6 cycuś
ok 9-10 mleko modyfikowane
ok 13-14 obiad
17:30-18 kaszka
19:30 mleko modyfikowane
3 w nocy cycuś ( czasami rezygnuje ale rzadko )

wcześniej jak Bartek nie jadł mleka modyfikowanego, chętnie jadł deserki, teraz nie bardzo, a ja już nie wiem gdzie mogę wcisąć jakiś owoc :sorry::zawstydzona/y:

ale jestem zła na tego potorka co mi posty pozjadał :confused2: wkurzyłam się :no::crazy:

a może koło 17 mleczko i tak godz, półtorej po jakiś owoc i koło 20 kaszkę?ja tak robię tylko mleczko mam zwykle 16.30-17.00

łyżeczką tak ale nie sam...podobnie jak Bartuś wszystko by było dookoła...a nie w buziaku:-Di tak musimy się z tym liczyc ż etak będzie bo dzieciaczki przecie zmusza sie nauczyć, ale ja myślę troche za wczesnie jeszcze

no coś ty poważnie mówisz....?nie nogłupio bym się czuła chyba, że Cię wykorzystuję albo co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale dzięki kochana za propozycję:tak:

ale ja w sumie 22sieronia juz do Polski jadę to może jakoś wytrzymam i wtedy sobie kupię

Beciaczek my tez lecimy 22 sierpnia- moze spotkamy sie w luton na lotnisku:tak:

Fajne te polski kaszki i taki wybór a tu taka bieda ze szok. Ja przywiozlam zapas z pl, ale z nestle. A te z bebilonu sa tez na mleko modyfikowane? bo te na wode hani jakos nie podchodzą:no:

reklama
Do góry