reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

pocieszyłas mnie ze nie tylk moja tak ma, jauwielbiam gorace zupy i nie zjem zimnejani letniej, dlatego nie moge pojac, jak ona moze tak jesc:sorry:
Moje obie tak jedzą że tylko letnie a najlepiej zimne i czasem się wkurzam. Szczególnie na Tuśkę ale już się do tego przyzwyczaiłam. A plus z tego taki że nigdy żadna nie chorowała na gardło a lody wcinają już obie

reklama
A jaką macie mineralke?? Bo ja juz zgłupiałam od tych informacji w necie - jedni mówią zeby podgrzewać inni żeby gotować... Ja kurde gotuję tą wodę... hmmm nie wiem czy dobrze robię...
My kupujemy Primavere....
A wcześniej tez na zwykłej z kranu przegotowanej robilismy, potem jeszcze filtrowalismy...a teraz na mineralce.....tak wiec nasza mała ma wszystkie etapy za soba;p hahha

No my też wszystko nz kranówie i młody toleruje a tak apropa to czemu na mineralce??? Myślicie że jest lepsza???
A czy wy jak byłyście małe też wam mama na min. Gotowała???
A niech się młody za młodu przyzwyczai do tego naszego "świńskiego" świata:-)
a ja się znowu chwalę
mamy trzeciego ząbka!!!!
ale tym razem miał straszną biegunkę:-(

No my też wszystko nz kranówie i młody toleruje a tak apropa to czemu na mineralce??? Myślicie że jest lepsza???
A czy wy jak byłyście małe też wam mama na min. Gotowała???
A niech się młody za młodu przyzwyczai do tego naszego "świńskiego" świata:-)
a ja się znowu chwalę
mamy trzeciego ząbka!!!!
ale tym razem miał straszną biegunkę:-(
zoza no niby my wszystkie na kranowie wychowane ale wiesz swiat z postepem idzie wiec teraz modna mineralna:-D:-D:-D teraz no trzeba byc cool i trendy:-D:-D dawniej np byly tetry zamiast pamersow herbatek granulkowych nie bylo i tychgh slicznych ciuszkow zabaweczek hihihih smutno bylo wiec ja wole dzisiejsze czasy z pampersami i nawet niech bedzioe ta mineralna chociaz ja osobiscie to filtruje tylko:sorry::sorry::-D:-D:-D:-D

a i gratulujemy zabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))

No choinka tak bym chciała być zawsze z wami a tak pozatym
nie doś że ze wsi to jeszcze stara i nie nadążam za cywilizacją hi hi hi
no wiesz:-)

reklama
Do góry