reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
no niezla tesciowka musisz chyba bardziej ja kontrolowac...
zabardzo nie mam jej jak kontrolować, teściowa dała córci tego ogórka jak byłam w pracy, wymckneło jej sie wczoraj przypadkiem, ona twierdzi że ja przesadzam z jedzeniem, ze powinnam małej dawac już wszystko na spróbowanie, jak Nusia miała cztery miesiące to dała jej kielbase do ciuckania, nie mówiąc o tym ze ciągle mnie krytykuje bo twierdzi ze zupki dla takich małych dzieci tzeba juz solic... brak mi słow... wczoraj dostała porządny opierdzil i mam nadzieje ze to sie juz nie powtórzy

musze sie wam pochwalic ze wczoraj moje dziecko po raz pierwszy zjadło ze smakiem owoce :tak::szok::-D zmiksowałam Nusi morelke, bananka i dwa biszkopciki, nie nadążałam ją karmic łyzeczka co chwile otwierała buźke :-D

no i oczywiście wczoraj zdrazniła mnie moja teściówka, dała małej ogórka małosolnego "do ciumkania":szok::szok::szok:, wymcknęło jej sie przypadkiem, myslałam ze ja zastrzele:wściekła/y:

Sawka współczuję. Ja bym chyba udusiła, gdyby coś takiego ktoś zrobił.

Dziewczyny, czy wy czyścicie maluszkom ząbki?

NO WIĘC MY WOGÓLE NIE KAPALIŚMY SIĘ W MAŁEJ WANIENCE :tak::tak::tak: ODRAZU BYŁA DUŻA A TERAZ JUŻ NA SIEDZĄCO:-):-):-)
JAREK TEŻ ZROBIŁ SIĘ NIEJADEK TERAZ JE 4 RAZY DZIENNIE I MLEKA WOGÓLE NIE PIJE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ZASYPIA NA BOKU WYGIĘTY JAK PARAGRAF:-D:-D:-D NAWET NIE MAM POJĘCIA JAK ON TO ROBI BO JA TAK NIE POTRAFIĘ ,WIĘC MYŚLĘ ŻE TO SĄ TAKIE DZIECIĘCE UPODOBANIA;-)

JA JARKA JAK WYCHODZĘ Z POKOJU ZOSTAWIAM W ŁÓŻECZKU, WYPAŚĆ NIE WYPADNIE (ŁÓŻECZKO OBNIŻONE) A NAWET JAK SIĘ UDEŻY RAZ CZY DWA O SZCZEBELKI TO MU NIC NIE BĘDZIE ,A PRZECIEŻ NIE WYCHODZĘ NA GODZINĘ TYLKO NA CHWILE:-):tak::-)

Sawka współczuję. Ja bym chyba udusiła, gdyby coś takiego ktoś zrobił.

Dziewczyny, czy wy czyścicie maluszkom ząbki?
my narazie nie mamy co czyscic:-) PUSTKA

zabardzo nie mam jej jak kontrolować, teściowa dała córci tego ogórka jak byłam w pracy, wymckneło jej sie wczoraj przypadkiem, ona twierdzi że ja przesadzam z jedzeniem, ze powinnam małej dawac już wszystko na spróbowanie, jak Nusia miała cztery miesiące to dała jej kielbase do ciuckania, nie mówiąc o tym ze ciągle mnie krytykuje bo twierdzi ze zupki dla takich małych dzieci tzeba juz solic... brak mi słow... wczoraj dostała porządny opierdzil i mam nadzieje ze to sie juz nie powtórzy

kielbasaaaaaaaaaaaa :szok::szok::szok::szok: ja w polsce mialam takiego sasiada ktory mial synka i on mial 1,5 roczku no i nie zasnol wieczorem jak mu mama nie dala pajde chleba i kawal kielbasy jak ja to zobaczylam to zamarlam a ona powiddziala ze nie usnie jak mu nie dam tego, jak tatus glupot nauczyl to maja teraz... tak male dziecko zeby kielbase wcinalo:szok::szok:

kielbasaaaaaaaaaaaa :szok::szok::szok::szok: ja w polsce mialam takiego sasiada ktory mial synka i on mial 1,5 roczku no i nie zasnol wieczorem jak mu mama nie dala pajde chleba i kawal kielbasy jak ja to zobaczylam to zamarlam a ona powiddziala ze nie usnie jak mu nie dam tego, jak tatus glupot nauczyl to maja teraz... tak male dziecko zeby kielbase wcinalo:szok::szok:
czasami to nie mam juz do niej siły, wiedzialam ze bedzie ciężko jak mała sie urodzi bo moja teściówka uwielbia mieć zawsze racje i do wszystkiego sie wtrąca (jeszcze mieszkamy razem):baffled::wściekła/y:, a te jej wyskoki doprowadzaja mnie do furii...

No ja na razie przecieram czystą tetrą, ale wizja psujących się ząbków u takiego malucha napawa mnie strachem i muszę kupić jakąś szczoteczkę specjalną...

reklama
Do góry