reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Kana ale te naczyniaki to są różne.Fabian ma akurat jamistego i on jest mocno wypukły także może potrwać zanim sam zejdzie.

Pyciolku Fabian też ciągle gdzieś się drapie choć ma króciutkie paznokietki.Na naczyniaka na szczęście jeszcze nie trafił,ale wczoraj złapał go paluszkami i zaczął tam majstrować:szok: A jeszcze jak on teraz już wszędzie się pcha i na nogach i na czworaka to naprawdę strach.Jak powiedzą,ze można go usunąć laserowo to usuniemy.
Aniu moja kuzynka miała własnie takiego jak ma Fabianek prz....przynajmniej z tego co widac na zdjęciach nie wiem cy jej sie te tak nazywał:confused:.... i jej sie co prawda długo wchłaniał,ale teraz nie ma...ona obecnie ma 22 lata;;; jak sie wchłonał to miaął z jakies 11-12....i widziesz tez w widocznym i urazowym miejscu,,,,ale wtedy to sie juz w ogole nic z tym nie robiło....

reklama
Madzienko, mi się wydaje ze jak się nie pojawił, to już się nie pojawi, bo to wylażi po urodzeniu i w sumie sama nie wiem od czego:zawstydzona/y:
Kurcze ,że ja nie pamiętam jak się nazywa to co ma Mari,ale to też chyab cos w taki stylu.....zrobie poxniej fotoska to pokaze Wam tez to co ma z tyłu głowki...bo to z porzodu prawie na kazdym zdjateczku widac.....

reklama
kiedy nasze dzieci beda mogly byc sadzane do chodzika....kiedy ten etap sie zaczyna>??:baffled::baffled:

pyciolku - każdy ortopeda, rehabilitant i mądry pediatra odradzi ci chodzik. Dziecko powinno samo nauczyć sie chodzić, bez tego typu wspomagaczy, bo często wypaczają one późniejszy chód, powodują płaskostopie, itp.

Do góry