pyciolek87
Mama Alexa:*
dziekujemy za gratulacje....
a ciemne kupki moga byc tez przez zmiane mleczka...

a ciemne kupki moga byc tez przez zmiane mleczka...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpadlam sie pochwalic.....
mamy 3 zebolka....![]()
ja się mószę pożalić nasz jarek nie chce pić mleka z butelki wszystko wcinamy łyżeczką rano i wieczorem kaszka na mleku a w dzień różne posiłki typu zupki,paróweczki,serki i tym podobne troche to śmiesznie że taki mały brzdąc bez butli hi hi hi
mam pytanko.....
Mój mały bandziornie chce jesc w ogole deserkow ze sloiczka...wiec bardzo chcialabym sprobowac podac cos zrobionego przez siebie...pare z Was jak czytalam podaje po swojemu...moge sie dowiedziec co , jak i ile???
:-):-)
![]()
bliźniaki - ja to już nie wiem jak z tą witaminką d u wasJestem przerażona - bo mi pediatra kazała odstawić całkowicie już z ponad miesiąc temu żeby nie przedawkować bo w mleku już jest ta witaminka. A wam kazała zwiększyć dawkę??? Jestem w szoku. Ale zostało mi jeszcze w buteleczce trochę - to skoro wy dajecie aż 4 krople to chyba ja mogę dawać 1 kropelkę. A co tam... chyba zacznę dawać.
A wy dziewczyny dajecie witaminkę D????????????
Ewelw ja podaję 2 kropelki vigantolu dziennie.
Dziewczyny czy jak gotujecie zupkę jarzynową dla maluchów to gotujecie 1 porcję, czy na dwa dni i przechowujecie w lodówce.
Nieśmiało proszę o przepisy na jakieś fajne potrawy![]()
Nie mozesz sie sugerowac czy ktoś daje 1 czy 2 czy 4 krople, u nas była potrzeba zwiększenia, bo Mała ma duze ciemiączko i strasznie poci jej sie główka. Każde dziecko jest inne i lekarz decyduje ile kropli należy podawac
ja z surowych owocow podobnie jak Madzienka bananke miksuje z jabliuszkiem . samego mojego jabluszka nie chcemam pytanko.....
Mój mały bandziornie chce jesc w ogole deserkow ze sloiczka...wiec bardzo chcialabym sprobowac podac cos zrobionego przez siebie...pare z Was jak czytalam podaje po swojemu...moge sie dowiedziec co , jak i ile???
:-):-)
![]()