reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Powiem wam ze mój mały duzo je , bo:

5:30 - 120 ml
9:00 - 120 ml
11 -12 :00 - kaszka gęsta albo 120 ml
14 - 15:00 - obiadek
17 -18:00 -deserek albo 120 ml mleczka
20- 21:00 - 150 ml mleczka
3- 4:00 - 120 ml

To dopiero zarłok, a taki chudy jest :zawstydzona/y:, ale moze dlatego ze on potrafi zrobic 5 kup dziennie i nie sa wcale wodniste tylko normalne. Mały musi jeść co 2 , 2,5 godz. i nie ma ze boli, głodny i już.
Agacia to bardzo dobrze,ma super przemiane i tylko pozazdrościc...nasza tez tak je w sensie tyle,tylko,ze dochodzi cycus zamiast 2 butli....No z ta rożnicą,ze po naszej to widac:p hahhaah:-p:-D

reklama
Jakich chusteczek nawilżających uzywacie, bo ja kupiłam happy i mały chyba dostał uczulenie po nich :-(. Pupcie ma całą w krostkach.

reklama
Do góry