reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Ania Twój Fabianek zachowuje sie jakby juz był conajmniej 0 2 miesiące starszy. Mój to taki gamoniek podług twojego.
A Mati uwielbia chwytac za uszy, przyciaga twarz do swojej i z nienacka gryzie nos :zawstydzona/y:.
Kurde ja sobie nie wyobrazam, żeby mały mi sie tak budził w nocy. Tylko ,że on jest taki głodny, że aż jęczy jak widzi butle i tak sie na nią rzuca :zawstydzona/y:.

reklama
Agacia Fabian też tak robi z tym nosem tylko,że jedynie Mariusza tak maltretuje:-D
On w nocy nie tyle,że się budzi tylko płacze,bo coś mu się śni:sorry: Albo jęczy jak się wyłoży na brzuszku i nie chce mu się przewrócić.A na jedzonko to tylko raz wstaje.Ale jak Mariusz jest to ładnie śpi:tak: Także przed nami ostatnia ciężka noc:-)

Mi chodziło o to Aniu, co madzienka napisała ... a mały mi sie na jedzonko budzi w nocy i boje się, że juz mu tak zostanie :sorry:.​

Agaciu wydaje mi się,że jak budzi się na jedzonko to w końcu zacznie jeść więcej i będzie przesypiał całe noce.Przynajmniej ja na to liczę;-)

Dzisiaj moje dziecko stanęło sobie na kolankach,złapało się za szczebelki łóżeczko i zaczęło podciągać się do stania.Już nawet w łóżeczku nie mogę go zostawić samego:sorry:
A parę dni temu to mnie całkiem rozwalił:-D Złapał mnie za szyje i z otwartą buzią rzucił się na moje usta:-D I teraz robi tak co jakiś czas i bardzo się cieszy jak mnie całą obślini:-D

A to genialny synus:-). Pewnie juz macie materac obnizony skoro on taki sprytny:tak:

Anoli materac obniżyliśmy 3 tygodnie temu przed Mariusza wyjazdem,bo Fabian już wtedy stawał tak,jak do raczkowania,łapał się za szczebelki i wystawiał łepek...

A parę dni temu to mnie całkiem rozwalił:-D Złapał mnie za szyje i z otwartą buzią rzucił się na moje usta:-D I teraz robi tak co jakiś czas i bardzo się cieszy jak mnie całą obślini:-D
Moja robi to samo, a taką ma radochę przy tym.
Dzisiaj na spacerku złapał nas deszcz i biegłąm z wóżkiem i gadałam do niej uciekamy, a ona tak się brechtała, ze jeszcze tak jej sie nie zdarzyło:-):-D

mi maly zrobil kiedys nawet malinki a tylko na chwile sie przyssal taka ma sile ssania:-D

a dzis zjadl dwa deserki najpierw dalam mu szpinak z ziemniaklami i kiedys wcinal ladnie az bylam zdziwina ze takie swinstwo je bo ni akurat ten sloiczkowy niesmakuje a od paru dni co mu chce dac niechce jesc ani zupki jarzynowej same deserki no to dalam mu banana potem zrobilam sobie kaszke ta z glutenem co kupilam malemu i pozyczylam od malego pol sloiczka moreli:-D a drugie pol on zjadl a jaki zadowolony ze tyle mu sie dzis dostalo:-D

reklama
maly glodomorek :-D pic mu sie napewno zachcialo po kaszce;-)

a my dzisiaj odnieslismy w pewnym sensie sukces bo maly zawsze zasypia przy cycku ze mna w lozku a dzis jak narazie spi w lozeczku co prawda najpierw ululany na raczkach bo inaczej nie zasnie:zawstydzona/y: potem obudzil sie na jedzxenie ale odlozylam go do lozeczka i jak narazie odpukac spi:tak:

Do góry