reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Aniu moja Fisiolka spi codziennie od 10 do 13 godzin w nocy. Niekiedy wstaje jesc raz ok 2.00. Ale wlasnie w dzien spi całe 40min, a dokladnie 2 razy po 20min:-p

reklama
Bartek nawet jak mało śpi w dzień, w nocy zawsze budzi się 2-3 razy :baffled::baffled:
Tyle że zawsze na krótko, bo possie cycusia ok 5 min i idzie spać dalej, więc chyba budzi się po prostu z głodu! Dlatego myślałam że po kaszce pośpi dłużej. No ale okazało się że niekoniecznie :confused2::sorry:

Anoli Fabian sypia w dzień około 5 godzin.I nie da rady go przetrzymać,bo po prostu pada i koniec.A wczoraj cały dzień byliśmy na dworze i dla tego spał tak mało.No i w nocy nadrabiał;-)

No to dobrze ze tyle spi w dzien. Moja nie ma czegos takiego ze pada...no moze czsem ale regeneruje sie w 20min. Chyba ze na spacerku to do godziny:-)

Nie chce straszyć tych dziewczyn których dzieciaczki często budzą się:tak::tak::tak:ale kiedys czytałam że to już zależy od dziecka...jedne śpią cała noc inne nawet w wieku 3 lat budza się często:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Nie chce straszyć tych dziewczyn których dzieciaczki często budzą się:tak::tak::tak:ale kiedys czytałam że to już zależy od dziecka...jedne śpią cała noc inne nawet w wieku 3 lat budza się często:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

no pieknie....:no::no::no::no::no:
ale cos w tym jest bo corka mojego brata ma rok i 4 miesiace i tylko 2 razy w ciagu tego czasu przespala cala noc....
ja tak nie chce.......boje sie ze to rodzinne....:angry::angry::rofl2::rofl2:

reklama
Dzisiaj moje dziecko stanęło sobie na kolankach,złapało się za szczebelki łóżeczko i zaczęło podciągać się do stania.Już nawet w łóżeczku nie mogę go zostawić samego:sorry:
A parę dni temu to mnie całkiem rozwalił:-D Złapał mnie za szyje i z otwartą buzią rzucił się na moje usta:-D I teraz robi tak co jakiś czas i bardzo się cieszy jak mnie całą obślini:-D

Do góry