reklama
Bartek nawet jak mało śpi w dzień, w nocy zawsze budzi się 2-3 razy 

Tyle że zawsze na krótko, bo possie cycusia ok 5 min i idzie spać dalej, więc chyba budzi się po prostu z głodu! Dlatego myślałam że po kaszce pośpi dłużej. No ale okazało się że niekoniecznie

Tyle że zawsze na krótko, bo possie cycusia ok 5 min i idzie spać dalej, więc chyba budzi się po prostu z głodu! Dlatego myślałam że po kaszce pośpi dłużej. No ale okazało się że niekoniecznie

Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Moje tez tak ma :-( nie tyle sie budzi co sie przebudza i cyca szuka, nie zdazy sie wybudzic bo cyca dostaje...buuuuu, ja też chcę pospać 8 godzin
dlaczego moje dziecko nawet po kaszce na wieczór budzi się 2-3 razy![]()
Agacia82
Mami :)
pfu pfu ... oby nieNie chce straszyć tych dziewczyn których dzieciaczki często budzą sięale kiedys czytałam że to już zależy od dziecka...jedne śpią cała noc inne nawet w wieku 3 lat budza się często
![]()

pyciolek87
Mama Alexa:*
Nie chce straszyć tych dziewczyn których dzieciaczki często budzą sięale kiedys czytałam że to już zależy od dziecka...jedne śpią cała noc inne nawet w wieku 3 lat budza się często
![]()
no pieknie....

ale cos w tym jest bo corka mojego brata ma rok i 4 miesiace i tylko 2 razy w ciagu tego czasu przespala cala noc....
ja tak nie chce.......boje sie ze to rodzinne....

Nie chce straszyć tych dziewczyn których dzieciaczki często budzą sięale kiedys czytałam że to już zależy od dziecka...jedne śpią cała noc inne nawet w wieku 3 lat budza się często
![]()
Wcele je nie nastraszyłaś

reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Dzisiaj moje dziecko stanęło sobie na kolankach,złapało się za szczebelki łóżeczko i zaczęło podciągać się do stania.Już nawet w łóżeczku nie mogę go zostawić samego
A parę dni temu to mnie całkiem rozwalił
Złapał mnie za szyje i z otwartą buzią rzucił się na moje usta
I teraz robi tak co jakiś czas i bardzo się cieszy jak mnie całą obślini

A parę dni temu to mnie całkiem rozwalił