reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

No łładnie sie porobiło...nie wchodzi człowiek jeden dzien,a tu takie aferzysko:p hahah dobrze,ze juz po....kurcze,ale nie zdarzyłam swojego zdania napisac:p hahaha zarcik:p

U nas malutka wciąga wszystko co jest do zjedzenia,,,,to ma po tacie:p hahah nawet dynia z ziemiaczkami jej bbaaaardzo smakuje;) i u nas tez bananek stoi w kolejce teraz:-)

reklama
Pyciolek a ty czemu czekasz???zalecenia lekarza czy jak????? a jak karmisz małego??? sztucznie czy cycuś?
sztucznie...
maly najprawdopodosbiej jest alergikiem...pije nutramigen juz od ponad 2 tyg....tydzien temu dostal passkudnej pokrzywki na ciele przez calpol truskawkowy i nurofen pomaranczowy...dlatego mamy czekac az skorka sie w zupelnosci zagoi...ale tak naprawde to ja czekam az obejrzy malego inny lekarz w POlsce....mam nadzieje ze juz we wtorek bede wiedziec wiecej....
a Wasze dzieciaczki po nowych produktach nie maja jakis wysypek,krostek,badz suchej skorki na lokciach czy kolankach?

Ja musze sie pochwalic ze dalam malemu na sprobowanie jabuszko i bardzo mu smakowalo, kupilam juz 2 sloiczek... chyba do skonczenia 6 mies. nie doczekamy na samym cycusiu ale narazie tylko jabusio:tak:

Pyciolku teraz skojarzyłam faktycznie czytałam Twoje posty o tych owocowych rzeczach....kurcze nasza malutka na szczęscie nic nie ma..... miala jakis casik suchą skórkę na buźce,ale to od tego slinotoku który jej towrzyszy....cały czas przecieramy buziunie,ale pewnie sama wiesz jak to wyglada jak wszystko ląduje w buźce u maluszka..... nie da sie nadąrzyc... na razie odłożyluiśmy jabłuszko,bo jak kiedys spróbowałam to mała bolał brzusek....i poki co ni dajemy...ale marchewke z jabłuszkiem owszem:)

Pyciolku teraz skojarzyłam faktycznie czytałam Twoje posty o tych owocowych rzeczach....kurcze nasza malutka na szczęscie nic nie ma..... miala jakis casik suchą skórkę na buźce,ale to od tego slinotoku który jej towrzyszy....cały czas przecieramy buziunie,ale pewnie sama wiesz jak to wyglada jak wszystko ląduje w buźce u maluszka..... nie da sie nadąrzyc... na razie odłożyluiśmy jabłuszko,bo jak kiedys spróbowałam to mała bolał brzusek....i poki co ni dajemy...ale marchewke z jabłuszkiem owszem:)

fajowsko ze reszte dobrze toleruje....zal mi malego jak musi wciagac tylko to paskudztwo....zas irlandka pow ze mam wprowadzac nowe rzeczy i zmienic mleczko na normalne bo alergia nie zostala udowodniona....i badz tu czlowieku madry...:no::no:

ja juz myslalam ze tygrysek mi moje poglady z glowy patelnia wybije...:szok::szok:
moim zdaniem kazdy ma swoj punkt widzenia i powinno sie go uszanowac... ale koniec tematu...

dzis nocka trudnaaa mielismy maly budzil sie ciagle zabki mu sie wyzynaja i nie daja spac...
my od dzis zaczynamy nowosci od jabluszka pol sloiczka... zjadl pieknie i przy ostaniej lyzeczce zasnol :-D

Patelnia dzisia zajęta, bo Tygryskowa kotlety smaży:-).
Sprawdz skład tego jabłka, moze tam jest jakis usypiacz:-D

no nie teraz sie czepily mojej pieknej patelni:-D:-D:-D:-D:-D ps dzis zamiast kotletów łosoś ale z grilla:-D:-D:-D

No łładnie sie porobiło...nie wchodzi człowiek jeden dzien,a tu takie aferzysko:p hahah dobrze,ze juz po....kurcze,ale nie zdarzyłam swojego zdania napisac:p hahaha zarcik:p

U nas malutka wciąga wszystko co jest do zjedzenia,,,,to ma po tacie:p hahah nawet dynia z ziemiaczkami jej bbaaaardzo smakuje;) i u nas tez bananek stoi w kolejce teraz:-)

hmmmmmmmm u nas apetyt tez chyba po tacie:szok::szok::szok::-D:-D

Ja musze sie pochwalic ze dalam malemu na sprobowanie jabuszko i bardzo mu smakowalo, kupilam juz 2 sloiczek... chyba do skonczenia 6 mies. nie doczekamy na samym cycusiu ale narazie tylko jabusio:tak:

o smacznego:)));-)

CYPRYSIOWA NO TO ŁADNIUTKO:)))) szybciutko zleci i malutki będzie wcinał resztę też:)))
Uciekam do mojej niuni,bo marudzi już u taty:)

reklama

to tak jak u nas najpierw jabluszko a pozniej gruszka...
cyprysiowa widze ze na nk spodobalo ci sie zdjecie :-D:-D:-D

Do góry