reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

A moje dziecie wsówa wszystko co do tej pory dałam z wyjątkiem samego jabłka:-). Przy jabłuszku robi minka skwaszone i pluje. I również usiłuje zawładnąć łyżeczką:-D przez co całe najbliższe otoczenie jest to sprzątania:-D:-D:-D.

Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasze maluszki zjadają cały słoiczek? Bo u mnie słoiczek to mało i jeszcze cycek po słoiczku musi być. Nie wiem, czy to normalne;-)

reklama
po pierwsze zanim sie odezwiesz i cokolwiek napiszesz to DOCZYTAJ DOBRZE KTO KOGO PIERWSZY ZAATAKOWAL... a pozniej mozemy pogadac...zalaczylam ponizej co bys nie przeoczyla...

a co do obciachu to nie pisalam o kraju tylko o SLUZBIE ZDROWIA..a to duza roznica i niestety tu zdania nie zmienie a napisalam to co mysle i z tego co widze to prawda w oczy kole...
ale na tym forum nie mozna wyrazic swojego zdania ... a gdzie wolnosc slowa???? wedlug was to trzeba tylko pisac pozytywnie i wogole to lepiej zakonczyc ten temat...

Posłuchaj nie jesteś na tym forum od wczoraj i trochę się już naczytałam Twoich postów wiecznie wychwalających Włochy, a krytykujących Polskę, więc uwierz, że w końcu człowiek może wybuchnąć:confused2:

A co do wolności słowa to chyba nie rozumiesz tego pojęcia-i popieram dziewczyny, które nap.że:WOLNOŚĆ SŁOWA OK,-ALE NIE OBRAŻAJĄC UCZUĆ INNYCH:crazy:

I dalej nie zamierzam również dyskutować na ten temat:confused2:

dawno takich dlugich postow nie pisalyscie :-D:-D:-D a ja i tak mysle swoje i nie mialam zamiaru nikogo obrazac

Załączniki

• 49ffa99581.jpg
    49ffa99581.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 18e9cfb1cd.jpg
    18e9cfb1cd.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rzeczywiscie afera sie zrobiła na całego, ja nikogo nie atakowałam tylko stanęłam w obronie Villaski. Zgadzam sie ze juz pora zakonczyc ten temat, bo szkoda nerwów.

Zapominajko, to chyba dobrze ze Igorek ma taki apetycik, moja je przewaznie pół słoiczka, czasami wcisne jej cały, ale wtedy o mleku juz nie ma mowy.
Dałam jej ostatnio chrupka kukurydzianego, ale nie wiedziała o co chodzi i tylko sie pozaklejała cała.

Moja wsuwa wszystko aż jej się uszy trzesą:) Z tego co dotychczas zjadła najbardziej lubi nektar bananowy i jabłka z bananami:) Ale jest jeden warunek:) Musi razem ze mną trzymac łyżeczkę:) tylko wtedy otwiera buzie:)

Ja też musze wtracić swoje trzy grosze do tej nieprzyjemnej wymiany zdań:) Uwazam podobnie jak inne dziewczyny że Landryneczko troszkę w złym tonie wypowiedziałas się i stąd ten konflikt:) Ja tam nie narzekam na nic w Polsce...przynajmniej trzęsień ziemi nie mamy ani aktywnych wulkanów:)
Zgadzam się również z Blizniakami ze nie lubię jak polak mówi "u mnie we włoszech czy u mnie w niemczech itp." - jak dla mnie to straszny obciach i świadczy to tylko o tym że ma się kompleksy na punkcie tego kim się jest - a to dla mnie niezbyt dobrze swiadczy o człowieku....
A tak na marginesie to miałam taką pania z francuskiego w liceum która cały czas chwaliła Francję mówiąc własnie "u nas we Francji to to maja lepsze i tamto... i w ogóle jest super..." - okazało się że kobita nie widziała Francji na oczy!!!!:)
u Nas bananek czeka w kolejce :-D:-D:-D:-D

Lubię Cię za tego posta:-):-) Aż mi się uśmiech pojawił na buźce:-D:-D:-DKonkretnie za flagę

ja juz myslalam ze tygrysek mi moje poglady z glowy patelnia wybije...:szok::szok:
moim zdaniem kazdy ma swoj punkt widzenia i powinno sie go uszanowac... ale koniec tematu...

dzis nocka trudnaaa mielismy maly budzil sie ciagle zabki mu sie wyzynaja i nie daja spac...
my od dzis zaczynamy nowosci od jabluszka pol sloiczka... zjadl pieknie i przy ostaniej lyzeczce zasnol :-D

reklama
Do góry