reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
My też mamy puzzle piankowe na podłogę. Ale muszę dokupić drugie opakowanie. Jasiek tak się kręci juz, że jedna paczka nie wystarcza :-D bo z niej złazi :rofl2:

Jasiek ma początki anemii niestety, wyszło to jego niejedzenie :-( ale na razie obędzie się bez preparatów żelazowych czy tam jak oni na to mówią ma tylko jeść dużo zupki jarzynowej. Wcześniej dawałam mu pół słoiczka rozcieńczonego wodą i do butli - bo jest walka stale żeby jadł łyżeczką. Teraz ma zjadać 1 słoiczek zupki dziennie. Będziemy się mieli na czym uczyć jeść łyżeczką.:tak:

Myszqa nauczy się i zdziwisz sie jak szybko!!trzymamy kciuki że anemia dała Wam spokój!!!!

Madzienka napisz koniecznie jak się nowa zabawka sprawdza, bo my też chcieliśmy taka kupić, ale jakoś nie doszło to do skutku.

Oświećcie mnie co to są te puzzle piankowe?

U nas kupki po marchewce bardziej marchewkowe, jabłuszka jeszcze nie podawałam więc nie wiem ;-).

Zapominajka u nas sprawdza się super, na razie mała nie bardzo wie co jak sie włącza, ale czasami udaje jej się włączyc nóżkami i jaka jest przy tym zdziwiona....Ten przyrząd firmy smiki jest super, my mamy jeszcze jeden fishera price ale tamten jest słabszy jedyna jego zaleta ze mozna ustawić żeby gral bez ingerencji dziecka
Ten fishera wygląda tak Wspaniały pałak FISHER PRICE (602061170) - Aukcje internetowe Allegro i niestety nie przekręca sie dla leżącego dzieciaczka

Dziewczyny jakie macie termometry do mierzenia temperatury swoim maluszkom?? Poszukuje jakiegoś sprawdzonego:tak:

ja jeszcze jak bylam w ciazy kupilam taki listek jakby,ktory przyklada sie maluchowi do czolka.....
teraz wiem ze jest beznadziejny....najlepsze sa elektroniczne do mierzenia w uszku....temperatura wychodzi dokladnie i po przecinku pokazuje....u nas sie sprawdzil....niestety sama jeszcze nie zakupilam ale mialam pozyczony od sasiaski...

fakt troszke kosztuje ale temperatura zmierzona jest najdokladniej;-);-)

Pytia a może spróbuj dac Hani soczku z kubeczka. Moja też nie chciała pic soczków butelki i przez jakiś czas męczyłyśmy się łyżeczką bo myślałam że na kubek jeszcze za wcześnie ale wkońcu się wkurzyłam i dałam niekapek i mała wypija naraz ok 110ml.

To jest pomysł. Muszę spróbować.

Dziewczyny jakie macie termometry do mierzenia temperatury swoim maluszkom?? Poszukuje jakiegoś sprawdzonego:tak:

ja juz wyprubowalam chyba wszytkie i ten na czolo i normalny rteciowy nawet ten termometr w smoczku,Termometr elektroniczny , i jak mierze kazdy pokazuje inna temp :sorry: wiec uzywam tylko smoczkowego i elektronicznego dobrze ze maly mi juz nie choruje bo tak to zwariowac mozna

a ja te puzle widzialam w kazdym hipermarkecie... i sie zastanawiam czy musza byc jakies specjalne i czy wszystkich mozna uzywac ja widzialam takie super kolorowe... bo mojemu dziecku im bardziej kolorowe tym lepiej... ale atestow nie sprawdzalam mam nadzieje ze maja... a te z alegro maja???

reklama
Do góry