reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Moj pediatra tez wspominal cos o przejsciu na 2 ale jescze jemy 1. Czy wiesz moze jak ono smakuje. Czy jest moze lepsze? A moze tylko wzbogacone jest w wieksze proporcje i tyle a syf taki sam?

Dziewczyny a czy koniecznie trzeba rozrabiać te soczki ? bo ja dawałam ostatnio z hippa i nie rozrabiałam :baffled:
nam pediatra kazala na poczatku rozrabiac a potem juz nie, ale sporo dziewczyn nie rozrabia wiec ja dzis tez juz dalam w buteleczce 30 ml 100% soczku:tak:

villaska wiem tylko ze 2 rozni sie kalorycznoscia i ma wieksza dawke skladnikow , a jesli chodzi o smak to sie obawiam ze to ten sam smak bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Edee z tym rozrabianiem to chodzi o to żeby nie były tak kaloryczne i słodkie. Ja też nie rozrabiam. Zależy mi na tym żeby moje dziecko poznawało różne smaki a jak rozrobię wodą to już nie będzie to samo.

Dzięki słonko,:-):-) to ja też nie będę rozrabiać :tak:, jeżeli chodzi o kalorie to troche dodatkowych z soczku przyda się mojej chudzince :-D:-D:-D, zresztą co będę synkowi soczki rozcienczać :-) niech pije jak mu smakują, wypije to mamunia kupi nowy :tak::-D:-D (ja nie chciałabym, że mi np. ktoś do mleka wody dolewał ;-))

Dzięki słonko,:-):-) to ja też nie będę rozrabiać :tak:, jeżeli chodzi o kalorie to troche dodatkowych z soczku przyda się mojej chudzince :-D:-D:-D, zresztą co będę synkowi soczki rozcienczać :-) niech pije jak mu smakują, wypije to mamunia kupi nowy :tak::-D:-D (ja nie chciałabym, że mi np. ktoś do mleka wody dolewał ;-))
masz racje:-)

reklama
A ja z innej beczki. Zostawiłam ostatnio Julkę na podłodze na kocyku i wyszłam na chwilkę wracam, a ona metr dalej, ale w tej samej pozycji.(pomyślałam ze pewnie tutaj ja zostawiłam tylko mi się coś zdaje) wyszłam znowu umyć zęby, a ona dwa metry dalej. położyłam ją z powrotem, i stanęłam w progu,a ta moja akrobatka turla się, aż miło.:-):-):-):-):-)

Do góry