kana161
Mama "terrorystek" :P
Fasolka no to masz zdolniache...... nie ma co :-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja z innej beczki. Zostawiłam ostatnio Julkę na podłodze na kocyku i wyszłam na chwilkę wracam, a ona metr dalej, ale w tej samej pozycji.(pomyślałam ze pewnie tutaj ja zostawiłam tylko mi się coś zdaje) wyszłam znowu umyć zęby, a ona dwa metry dalej. położyłam ją z powrotem, i stanęłam w progu,a ta moja akrobatka turla się, aż miło.:-):-):-):-):-)
Jula dzisiaj strasznie marudzi....jak straci mnie z pola widzenia to ryk
Teraz mam chwilkekupilismy jej taki przyrzad gimnastyczny
SMIKI STOJAK GIMNASTYCZNY jak NOWY!!!!!! (616161215) - Aukcje internetowe Allegro
i mam chwilę spokoju!!!!!
A teraz jeszcze szukam jakiegos leżaczka...najlepiej uzywanego...żeby był na działce bo w innym wypadku czeka nas podróż ze wszystkimi urządzeniami![]()
moja tez na początku, czyli po jabluszku miała kupkę ze śluzem, teraz jest oki, tylko kupki czasem są zielonkawe jeśli wprowadzam jakiś inny deserek, jak wprowadzilam jagody i maliny to kupka byly cala kolorowa:-)tez chcemy taki stojaczek kupica do tego juz zakupilismy puzzle piankowe na podloghe 2 komplety zeby zrobic taki dywanik z tych puzzli na podlodze
i na to ten stojaczek
a mam takie pytanie czy po podaniu nowowsci zywieniowych zmienily sie waszym maluszkom kupki???? dzis fifi zrobil mi kupke ze sluzem razy 2 wiem ze to przez nowowsc ale zastanawiam sie czy taka reakcja tylko chwilowa i zaraz przejdzie czy jabluszko odstawic i nie podawac:--
-
-( z
tez chcemy taki stojaczek kupica do tego juz zakupilismy puzzle piankowe na podloghe 2 komplety zeby zrobic taki dywanik z tych puzzli na podlodze
i na to ten stojaczek
a mam takie pytanie czy po podaniu nowowsci zywieniowych zmienily sie waszym maluszkom kupki???? dzis fifi zrobil mi kupke ze sluzem razy 2 wiem ze to przez nowowsc ale zastanawiam sie czy taka reakcja tylko chwilowa i zaraz przejdzie czy jabluszko odstawic i nie podawac:--
-
-( z
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe AllegroMadzienka napisz koniecznie jak się nowa zabawka sprawdza, bo my też chcieliśmy taka kupić, ale jakoś nie doszło to do skutku.
Oświećcie mnie co to są te puzzle piankowe?
U nas kupki po marchewce bardziej marchewkowe, jabłuszka jeszcze nie podawałam więc nie wiem ;-).
Ło jej a ile dziennie mleczka zjadał?????My też mamy puzzle piankowe na podłogę. Ale muszę dokupić drugie opakowanie. Jasiek tak się kręci juz, że jedna paczka nie wystarczabo z niej złazi
Jasiek ma początki anemii niestety, wyszło to jego niejedzenie :-( ale na razie obędzie się bez preparatów żelazowych czy tam jak oni na to mówią ma tylko jeść dużo zupki jarzynowej. Wcześniej dawałam mu pół słoiczka rozcieńczonego wodą i do butli - bo jest walka stale żeby jadł łyżeczką. Teraz ma zjadać 1 słoiczek zupki dziennie. Będziemy się mieli na czym uczyć jeść łyżeczką.![]()