reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Olcia z przykroscia zawiadamiam iz bylam dzis specjalnie w 2 hurtowniach dzieciecych w bydgoszczy i smoczków brak :zawstydzona/y:

Cyprysiowa, baaardzo Ci dziękuję że o mnie pamiętałaś. Buziak dla Ciebie ogromny. U mnie też ich niestety nie ma. Te do których link mi wysłałaś może i byłyby niezłe, ale są lateksowe...
Będę próbowała chyba przekonać Bartka do któregoś z tych
Smoczek uspok. Tommee Tippee AIR 6-12m 2szt n/z (607857619) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczek uspok. Tommee Tippee PURE 6-18m 2szt nieb (607857653) - Aukcje internetowe Allegro
Tommee Tippee smoczek SOFT 6-18m. (610956095) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Cyprysiowa, baaardzo Ci dziękuję że o mnie pamiętałaś. Buziak dla Ciebie ogromny. U mnie też ich niestety nie ma. Te do których link mi wysłałaś może i byłyby niezłe, ale są lateksowe...
Będę próbowała chyba przekonać Bartka do któregoś z tych
Smoczek uspok. Tommee Tippee AIR 6-12m 2szt n/z (607857619) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczek uspok. Tommee Tippee PURE 6-18m 2szt nieb (607857653) - Aukcje internetowe Allegro
Tommee Tippee smoczek SOFT 6-18m. (610956095) - Aukcje internetowe Allegro

Olcia one są całkiem innne...jak Bartus nie toleruje innych to daruj sobie
W sklepie pani pokazala mi podobne do tych co mamy teraz tylko z inna tarcza, moze tamte spodobaja sie

jak znajde je na allegro to wysle link

Upppsss przepraszam...czytałam że ich uzywacie ale chyba przegapiłam że chcesz kupić jeszcze raz przepraszam...

Widzialas
TOMMEE TIPPEE smoczki 0-6 m closer to nature (616937160) - Aukcje internetowe Allegro

Nic się nie stało :-D W sumie to nie napisałam dosłownie że chcę je kupić, tylko że mój dzieć innych nie chce. Ale to i tak wychodzi na to że jestem zmuszona do kupna :sorry:;-)
No i dziękuję za linka, tyle że ja też potrzebowałabym te od 6m+ ... bo narazie jeszcze mam jeden w zapasie do 6 miesiąca.

Nic się nie stało :-D W sumie to nie napisałam dosłownie że chcę je kupić, tylko że mój dzieć innych nie chce. Ale to i tak wychodzi na to że jestem zmuszona do kupna :sorry:;-)
No i dziękuję za linka, tyle że ja też potrzebowałabym te od 6m+ ... bo narazie jeszcze mam jeden w zapasie do 6 miesiąca.

Olcia te 6+ podobno nie wiele różnią się od tych 0-6 sa troszeczkę większe więc z braku laku ....:-D:-D:-D:-Ddostanie 0-6

Olcia one są całkiem innne...jak Bartus nie toleruje innych to daruj sobie
W sklepie pani pokazala mi podobne do tych co mamy teraz tylko z inna tarcza, moze tamte spodobaja sie

jak znajde je na allegro to wysle link

Dzięki, a jak ja na coś trafię to też dam znać :tak: Ale jak nie znajdę czegoś w tym stylu, to spróbuję go przekonać do czegoś innego ;-) Swoją drogą to ciekawe dlaczego wycofali ten rodzaj.

Dzięki, a jak ja na coś trafię to też dam znać :tak: Ale jak nie znajdę czegoś w tym stylu, to spróbuję go przekonać do czegoś innego ;-) Swoją drogą to ciekawe dlaczego wycofali ten rodzaj.

Rozmawialam z pania w hurtowni i powiedzala mi ze przedstawiciel tej firmy przekazal im ze firma TT zmienia stylistykę swoich produktow...:eek::eek::eek:

Olcia ja juz kupilam taki Nuby - Smoczek Silikon Uspokajający Wisienka 0-6m (613587993) - Aukcje internetowe Allegro
on jest podobny budowa, ale Jula go nie chce:-D:-D:-Dmoj maly terorysta

Madzienka dzieki, my podajemy nestle bo bobovity kleik hani sie zwracal wiec kaszek nawet nie probowalam jej dawac.

Jak kazde dziecko potrafi byc inne...zadziwiające... nasza młoda cmoka kazdy rodzaj smoka, najpierw jej wypada jak jest jakis nowy ale po dwoch dniach juz pasi:-D

reklama
Pytia a może spróbuj dac Hani soczku z kubeczka. Moja też nie chciała pic soczków butelki i przez jakiś czas męczyłyśmy się łyżeczką bo myślałam że na kubek jeszcze za wcześnie ale wkońcu się wkurzyłam i dałam niekapek i mała wypija naraz ok 110ml.
A ja się nie trzymam tak sztywno kolejności wprowadzania. Patrzę jedynie na miesiące podane na opakowaniu. Przerobiłyśmy już chyba wszystkie możliwe deserki i wkońcu czas na pierwsze dania.
Agaciu a może Mati zwyczajnie nie lubi kaszy? Natalce też próbowałam dawac różne a ona każdą pluje więc na jakiś czas zrezygnowałyśmy z kaszek.

Do góry