Dziewczyny przez jaki smoczek dajecie maluchom kaszkę?
Agacia wstyd przyznac ale ja daję Julci przez smoczek wieloprzepływowy który trochę popekał więc dziurka jest całkiem całkiem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny przez jaki smoczek dajecie maluchom kaszkę?
tak zaczelyśmy od soczku jabłkowego...3-4łyzeczki na poczatek i z dnia na dzien coraz wiecej później jadłyśmy tarte jabłuszkoi zaczynałam od 3 lyzeczek ale nam nie posłuzyło i miałysmy twarde kupki....pediatra polceiła morelki, brzoskwinie i sliweczki i tak je sobie jemy....:-):-)
A marcheweczkę wprowadziłam po jabłuszku a przed morelką...jak okazało się że po marchewce wszystko jest ok to zaczelysmy jesc morelki...i tak za kazdym razem wprowadzajac coś nowego
Teraz bedziemy jesc banany...
A później zaczniemy dwuskladnikowe deserkii dopiero dania
Tygrysku to zależy ale buteleczke na poczatku dzieliłam na 3 porcje teraz juz na dwie....;-);-);-)
Kaszke daję raz dziennie bo nasza pediatra twierdzi ze mala ladnie przybiera wiec nie ma po co jej tuczyć![]()
nie wiedziałam, bo my na początku tez byliśmy na nutramigenie, (miesiąc) bo tez tak jak Filipek, moja Karolinka miała brzydkie kupki, czasem z krwią i sluzem, ale jak tylko kupki sie unormalizowaly to przestalysmy brac nutramigen
Madzienka a ile dajesz kaszki bo ja na 120 daje 2 miarki i podaje przez smoczek trójke![]()
Olcia z przykroscia zawiadamiam iz bylam dzis specjalnie w 2 hurtowniach dzieciecych w bydgoszczy i smoczków brak![]()
Cyprysiowa to my poszukujemy smoczusiów Tommee Tippee...niestety Jula nie chce innego ale już poratowała nas Karolinka:-):-):-)
Teraz poszukujemy tych 6+![]()