reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

mysmy tez w pt zaczeli jesc nutramigen....pediatra kazala przez 2 tyg nam jeszcze nic nie dawac ale to z racji tego ze na nutramigen przeszlismy pare dni temu i musimu spr co tak naprawde uczula...mam pytanko...jakie kupki na tym mleczku robia wasze pociechy? moj je od pt a kupki nadal sa zielonkawe...jak dlugo jeszcze|?:eek::eek:
tak sa bardzo smierdzace i zielone. My juz jestesmy miesiac na nutramigenie i caly czas mamy takie kupki. Niektorzy maja tak przez caly czas a inni maja ladne zolciotkie. To zalezy od dziecka.

reklama
dzis podala m soczek jabkowy:tak::tak:smakowalo i narazie ok

Ja tez dawalam soczek, ale zrobil mi rzadsza kupke i jeszcze bardziej smierdzaca.
Mam podejrzenie, ze kleik go uczula, ma cale czolko zsypane taka kaszka. Tylko niestety tak sie przyzwyczail do tego, ze ma gesciejsze mleko, ze teraz nie chce pic samego nutramigenu i mam problem

hmmmm to moze spróbuj zagescic mleczko czyms innym???

patrzcie co znalazłam w necie:
[FONT=arial,helvetica]Możesz zauważyć, że dziecko jest szczególnie zainteresowane Twoim jedzeniem, nie jest najedzone nawet po dobrym karmieniu, znów często budzi się w nocy i spędza dużo czasu na ssaniu piąstek. Czas na wprowadzenie bardziej konkretnych posiłków![/FONT]

Od 3ch dni moja niunia zaczęła się budzić w nocy na cycusia, ciągle zajada się piąsteczkami, to może już się nie najada:szok::szok::szok::szok:, musimy wprowadzać jakieś konkrety, a nie tylko cycuś i deserki:-p:-p:-p, może schabowy z frytkami--hehehehe:happy::laugh2::zawstydzona/y::sorry:
A jak jest u was mamuśki?

Bartek budzi się w nocy raz lub dwa , ale mam wrażenie że w ciągu dnia je troszkę częściej. Ale jeszcze nie wprowadzam żadnych dań, bo poza cycusiem spróbował do tej pory 2 razy po łyżeczce soku jabłkowego i 2 razy po łyżeczce soku marchewkowego.

reklama
Do góry