reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Mamuski jakich smoczków uzywacie(nie tych butelkowych tylko takich zwykłych)....Nasza Julcia upodobała sobie taki jajowaty smoczek z serii Tommee Tippee...niestety firma wycofała go juz ze swojej kolekcji i mamy problem....

zobaczcie co dzieje sie na allegro:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
TOMMEE TIPPEE BUTELKA 260 ml + 2 SMOCZKI 0-6 mies (604313177) - Aukcje internetowe Allegro

Smoczki Tommee Tippee (612914102) - Aukcje internetowe Allegro

Jesli widzialyscie takie smoczki w swoicj sklepach może mogłabym poprosic Was o ich zakup...!!!!!:tak::tak::tak:

Załączniki

• smoczki-tommee-tippee.jpg
    smoczki-tommee-tippee.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
Kaszke daje tylko na noc, też kupuję bobovitę i nestle, nie robię według przepisu tylko na oko, ale generalnie 2-3 miareczki od mleka.

Madzienko, moja tez umie ssac tylko te i nie wiem co bedzie bo nigdzie ich nie ma, koleżanka licytowała na allegro do 80 zł i odpuściła, szok, nie zapłacę tyle za głupi smoczek

Mamuski jakich smoczków uzywacie(nie tych butelkowych tylko takich zwykłych)....Nasza Julcia upodobała sobie taki jajowaty smoczek z serii Tommee Tippee...niestety firma wycofała go juz ze swojej kolekcji i mamy problem....

TOMMEE TIPPEE BUTELKA 260 ml + 2 SMOCZKI 0-6 mies (604313177) - Aukcje internetowe Allegro

Jesli widzialyscie takie smoczki w swoicj sklepach może mogłabym poprosic Was o ich zakup...!!!!!:tak::tak::tak:
o kurde powariowali:eek: juz czytalam o tym wczesniej ze jest straszny problem , fifi tez ma te smoczki ale ssie je czasem tylko poprostuczesciej wypluwa nic ssie:eek:
wiec mam nadzieje ze sie nie uzalezni:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

o kurde powariowali:eek: juz czytalam o tym wczesniej ze jest straszny problem , fifi tez ma te smoczki ale ssie je czasem tylko poprostuczesciej wypluwa nic ssie:eek:
wiec mam nadzieje ze sie nie uzalezni:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nasza Julcia tez od czasu do czasu je ssie ale chyba musze poszukac jej innego smoczka i zaczac przyzywczajac tak na wszelki wypadek:-D:-D:-D:-D

a mój Bartek tylko te akceptuje :-:)-( :eek:

Moje dziecię tego smoczka niezaakceptowało:-D. My mamy Chicco, taki w kształcie jakby kropli ma tego smoka. Chyba zakupie od razu ze dwie sztuki jeszcze- tak w razie czego:-D

:szok::szok::szok::szok: szok!!!! 75zł za smoka??????:szok::szok::szok::szok:
Ksawery tez ma tego i jescze takiego zwyklego z Tommee Tippee i woli te zwykle. Bede w sklepie to zobacze ollcia czy maja ale mysle ze jak wycofali to nie dostaniesz juz :zawstydzona/y: A w ogole jaki powod wycofania tych smoków?

A my bylismy na szcepieniu i uwaga!! 7 tygodni temu Ksawery wazyl 6250 a dzis 7450!!! jestem w szoku ze tak przybrał tylko i wyłącznie na maminym cycusiu! ma 69cm, lekarka mowila ze narazie nie wprowadzac jedzonka bo tak ladnie przybiera, moge ewentualnie soczki zeby zaczal poznawac nowe smaczki.

:szok::szok::szok::szok: szok!!!! 75zł za smoka??????:szok::szok::szok::szok:
Ksawery tez ma tego i jescze takiego zwyklego z Tommee Tippee i woli te zwykle. Bede w sklepie to zobacze ollcia czy maja ale mysle ze jak wycofali to nie dostaniesz juz :zawstydzona/y: A w ogole jaki powod wycofania tych smoków?

A my bylismy na szcepieniu i uwaga!! 7 tygodni temu Ksawery wazyl 6250 a dzis 7450!!! jestem w szoku ze tak przybrał tylko i wyłącznie na maminym cycusiu! ma 69cm, lekarka mowila ze narazie nie wprowadzac jedzonka bo tak ladnie przybiera, moge ewentualnie soczki zeby zaczal poznawac nowe smaczki.
to niezły tłuścioszek z twojego synka:-)

reklama

moja od początku polubiła smoczka z Canpol babies:-)

Do góry