reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Całe szczęscie my nie używamy smoczka. Za każdym razem jak wkładam go małej do buzi to patrzy na mnie jakbym zgłupiała i go wypluwa.
Od kilku dni pijemy soczki z kubka niekapka z twardym ustnikiem . Mała od kiedy spróbowała nowości za chiny ludowe nie chciała pic z butelki więc kupiłam jej kubek i jak się zassała to od razu pół wypiła.
A i muszę ją pochwalic że zaczyna siedziec samodzielnie. Narazie tylko chwilkę ale to już coś.

reklama
Jezeli dobrze pamietam to chyba Wy jestescie alergikami i jecie nutramigen :-)
Czy zaczelas wprowadzac juz jakies nowosci?
mysmy tez w pt zaczeli jesc nutramigen....pediatra kazala przez 2 tyg nam jeszcze nic nie dawac ale to z racji tego ze na nutramigen przeszlismy pare dni temu i musimu spr co tak naprawde uczula...mam pytanko...jakie kupki na tym mleczku robia wasze pociechy? moj je od pt a kupki nadal sa zielonkawe...jak dlugo jeszcze|?:eek::eek:

Jezeli dobrze pamietam to chyba Wy jestescie alergikami i jecie nutramigen :-)
Czy zaczelas wprowadzac juz jakies nowosci?
dzis podala m soczek jabkowy:tak::tak:smakowalo i narazie ok:tak:
mysmy tez w pt zaczeli jesc nutramigen....pediatra kazala przez 2 tyg nam jeszcze nic nie dawac ale to z racji tego ze na nutramigen przeszlismy pare dni temu i musimu spr co tak naprawde uczula...mam pytanko...jakie kupki na tym mleczku robia wasze pociechy? moj je od pt a kupki nadal sa zielonkawe...jak dlugo jeszcze|?:eek::eek:
kochana po nutramigenie kupki sa przewaznie ciemnozielone i smierdzace:zawstydzona/y:

jesteśmy po przeprowadzce do spacerówki:-). I jestem bardzo zadowolona. Jakby mi ktoś dziecko podmienił:-D. Już się za mną ludzie nie oglądają, bo młody nie wrzeszczy no i ramiona od chusty trochę odpoczną.

Gdyby nie wy to pewnie jeszcze bym młodego nie przeprowadziła. Dziękuję:-)

jesteśmy po przeprowadzce do spacerówki:-). I jestem bardzo zadowolona. Jakby mi ktoś dziecko podmienił:-D. Już się za mną ludzie nie oglądają, bo młody nie wrzeszczy no i ramiona od chusty trochę odpoczną.

Gdyby nie wy to pewnie jeszcze bym młodego nie przeprowadziła. Dziękuję:-)
to suuuuuuuuuper ze młody polubił spacerówkę

reklama
dzis podala m soczek jabkowy:tak::tak:smakowalo i narazie ok

Ja tez dawalam soczek, ale zrobil mi rzadsza kupke i jeszcze bardziej smierdzaca.
Mam podejrzenie, ze kleik go uczula, ma cale czolko zsypane taka kaszka. Tylko niestety tak sie przyzwyczail do tego, ze ma gesciejsze mleko, ze teraz nie chce pic samego nutramigenu i mam problem

Do góry