mamusia2008
mamusia Karolinki
Ja również i wszystko jest okija przestałam prać w proszku dla dzieci około 2 tygodni temu i jest wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również i wszystko jest okija przestałam prać w proszku dla dzieci około 2 tygodni temu i jest wszystko ok
Troche tych mam jest. Na pewno Pytia. Chyba Misiówka, Justyna. Nie wiem kto jeszcze .A ja mam pytanie czy oprocz Ksawerka sa jeszcze jakies dzieci ktore sa n samym mleczku (cycusiu)?
Tak, ja daje. Maly jest chorutki caly czas i zaczelam mu dawac na wlasna reke 8-10 kropliCzy podajecie swoim dzieciom cebion?
Mój mały tez miał zapalenie oskrzeli, w poniedziałek skonczylismy zastrzyki 3 dziennie :-(. Dostawał ten cebion i tak sie zastanawiam czy mogę kontynuowac jego podawanie.Tak, ja daje. Maly jest chorutki caly czas i zaczelam mu dawac na wlasna reke 8-10 kropli