reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Bartek dopiero 2 razy przewrócił się z brzuszka na plecki, a odwrotnie ani razu :-( Powinnam się niepokoić? Na boczki ładnie się odwraca.
Nie musisz się niepokoić wcale a wcale. Moja Julcia jest miesiąc starsza od Twojego Bartusia i dopiero nie dawno się obróciła. Każde dziecko ma swój rytm

reklama
Dziewczyny, normalnie nie wiem jak to się stało, bo bardzo uważałam, ale Julka opaliła sobie buźkę. Musze jej kupić krem z filtrem. Możecie mi jakiś polecić?

My tez mamy ten nivea, ale szczerze mówiąc wolałabym coś, co się łatwiej rozprowadza...

Zgadzam się :tak:jak dla mnie ten krem jest "zbyt gęsty" i trudno go rozprowadzić, a jak muszę pokremować nim twarz Alanowi, to jest po prostu wielki płacz, bo trochę mi to czasu zajmuje :no:

reklama
Dzięki dziewczyny, ale myślałam raczej o kremie z filtrem 50 albo wyższym. No nic będę się musiała w aptece zapytać. Bo jak Juka opaliła się w cieniu to się biedactwo poparzy jak będzie pełnia lata.

Do góry