asiulkaa
Fanka BB :)
A my dziś byliśmy na szczepieniu. Mały troszkę płakał, ale i tak jestem z niego dumna Zostawiliśmy w poradni 730zł, bo jednak zdecydowaliśmy się wziąć i szczepionkę na pneumokoki i rotawirusy no i płatną 6 w 1. Ale stwierdziliśmy, że na zdrowiu dziecka nie będziemy oszczędzać. Filip waży już 7400g. Bałam się, że jest troszkę za gruby, ale lekarka powiedziała, że jest nieco ponad 50 centyla, więc wszystko w normie
Ewelw mój mały miał robione usg główki, ponieważ dostał 7 punktów w pierwszej minucie życia po porodzie i lekarka małego kazała go przebadać tak profilaktycznie. Badanie trwa chwilkę i nie jest nieprzyjemne. U nas na szczęscie okazało się, że wszystko jest w porządku. A Twoja mała dlaczego ma zalecone to badanie?
Ewelw mój mały miał robione usg główki, ponieważ dostał 7 punktów w pierwszej minucie życia po porodzie i lekarka małego kazała go przebadać tak profilaktycznie. Badanie trwa chwilkę i nie jest nieprzyjemne. U nas na szczęscie okazało się, że wszystko jest w porządku. A Twoja mała dlaczego ma zalecone to badanie?