reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny mój mały ma rano 37,6 stopni czy mam sie niepokoic? Zawsze wieczorem ma dodwyzszona (około 37,6 stropni) i to jest normalne bo czytałam ze dzieci wieczorem, maja podwyzszoną. Boję się bo moze sie przeziębił wczoraj, musiałam go z wózka wyciągnąć bo mi płakał i moze go przewiało, ale kurde przeciez było ciepło.

reklama
Dziewczyny mój mały ma rano 37,6 stopni czy mam sie niepokoic? Zawsze wieczorem ma dodwyzszona (około 37,6 stropni) i to jest normalne bo czytałam ze dzieci wieczorem, maja podwyzszoną. Boję się bo moze sie przeziębił wczoraj, musiałam go z wózka wyciągnąć bo mi płakał i moze go przewiało, ale kurde przeciez było ciepło.
no moze i maja podwyzszona, ale chyba nie tyle az. Wydaje mi sie, ze to troche sporo. Normalne by bylo gdyby mial gora 37. Ja bym wybrala sie do lekarza. A jak dlugo utrzymuje sie mu taka temperatura? Nic innego mu nie dolega?

Widze, ze on ma 4 miesiace, moze zabki mu ida i dlatego tez moze miec temperature podwyzszona. Przy zabkowaniu niektore dzieci tak maja

no moze i maja podwyzszona, ale chyba nie tyle az. Wydaje mi sie, ze to troche sporo. Normalne by bylo gdyby mial gora 37. Ja bym wybrala sie do lekarza. A jak dlugo utrzymuje sie mu taka temperatura? Nic innego mu nie dolega?
dzieci normalna temp maja 37,2 - 37,3 poniewaz maluchą odejmuje sie 5 stopni czyli mają 36,7 -36,8 stpni.
po za tym nic innego mu nie dolega

reklama
Do góry