reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny mój mały ma rano 37,6 stopni czy mam sie niepokoic? Zawsze wieczorem ma dodwyzszona (około 37,6 stropni) i to jest normalne bo czytałam ze dzieci wieczorem, maja podwyzszoną. Boję się bo moze sie przeziębił wczoraj, musiałam go z wózka wyciągnąć bo mi płakał i moze go przewiało, ale kurde przeciez było ciepło.

reklama
Dziewczyny mój mały ma rano 37,6 stopni czy mam sie niepokoic? Zawsze wieczorem ma dodwyzszona (około 37,6 stropni) i to jest normalne bo czytałam ze dzieci wieczorem, maja podwyzszoną. Boję się bo moze sie przeziębił wczoraj, musiałam go z wózka wyciągnąć bo mi płakał i moze go przewiało, ale kurde przeciez było ciepło.
no moze i maja podwyzszona, ale chyba nie tyle az. Wydaje mi sie, ze to troche sporo. Normalne by bylo gdyby mial gora 37. Ja bym wybrala sie do lekarza. A jak dlugo utrzymuje sie mu taka temperatura? Nic innego mu nie dolega?

Widze, ze on ma 4 miesiace, moze zabki mu ida i dlatego tez moze miec temperature podwyzszona. Przy zabkowaniu niektore dzieci tak maja

no moze i maja podwyzszona, ale chyba nie tyle az. Wydaje mi sie, ze to troche sporo. Normalne by bylo gdyby mial gora 37. Ja bym wybrala sie do lekarza. A jak dlugo utrzymuje sie mu taka temperatura? Nic innego mu nie dolega?
dzieci normalna temp maja 37,2 - 37,3 poniewaz maluchą odejmuje sie 5 stopni czyli mają 36,7 -36,8 stpni.
po za tym nic innego mu nie dolega

reklama
Do góry