reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Chyba, rozejze sie za takim gryzaczkiem a nóż sie uda, chociaż jak smoczki nowe kupiłam, bo Pati ma nuka i sie jej plastik wpija w pyzunie, to mowy nie ma zeby te nowe zechciała sa prawie identyczne tylko plastik szerszy i mniej wypukły ale niestety dla niej prawie robi wielka różnice;-) Ciekawe co ja zrobie jak ten silikon sie całkiem zepsuje:confused:

Chyba, rozejze sie za takim gryzaczkiem a nóż sie uda, chociaż jak smoczki nowe kupiłam, bo Pati ma nuka i sie jej plastik wpija w pyzunie, to mowy nie ma zeby te nowe zechciała sa prawie identyczne tylko plastik szerszy i mniej wypukły ale niestety dla niej prawie robi wielka różnice;-) Ciekawe co ja zrobie jak ten silikon sie całkiem zepsuje:confused:

ło matko widać że Pati sobie upodobała dydusia swojego kochanego i nie chce go oddac:-D:-D A ten plastik przy gryzaku jest troszke wypukly tzn jest takie lekkie polkole i na tym polkolu jest umieszczony gryzak nie wiem czy dobrze wytlumaczylam:baffled::baffled: naprzyklad moje smoczki Tommee Tippee sa wklesle i na tej wkleslosci maja smoczka a gryzak odwrotnie jest wypukly i na tej wupuklosci maja gryzak:)

Ostatnia edycja:
My mamy żel bobodent babka w aptece powiedziała mi, że ten jest najsłabszy i że jak nie przyniesie ulgi to są jeszcze mocniejsze w działaniu:-)

Czasami jak Jasiek pakuje rączki do buzi nawet po posmarowaniu żelem to masuje mu dziąsełka swoim palcem. Bo gryzaczki wszystkie jeszcze za duże są i mu się nie specjalnie do buziulki mieszczą.

reklama
Agawar u nas przejaśnia się na chwilę,a zaraz leje deszcz,śnieg i wieje jak cholera:sorry2: Fabian marudny przy takiej pogodzie...Ale ja też nie mam humoru to co się dziecku dziwić:dry:

Do góry