blizniaki2000
Fanka BB :)
Edytko, będzie dobrze, moja też była na 3 centylu, a teraz juz skoczyła na 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego nie np. Bebiko?Mamuski.....sluchajcie jak myslicie,bo ja moge juz wrócic do normalnego mleczka i mam dylemat jakie mleczko wybrac...czy Bebilon czy Enfamil? bo mailam nana kiedys,ale nie bardzo bylismy zdowoleni...
A Madzienka czym ty zageszczalas mleczko Julce,bo o ile sie nie myle to kiedys pisałas???? buziaczki:*
Dziewczyny to karmienie piersią chyba faktycznie w dużym stopniu zależy ( czy, i jak mam sie odżywia), ale też od stresu jaki ostatnio przechodzę, bo dziś np. wyżaliłam się swojej mamie ulżyło mi bardzo i... do teraz nie miałam dziś problemu z piersią zeby mi mały pił, a wczesniej to az tak bardzo w to nie wierzyłam, ale teraz chyba wierze i to bardzo, ale zobaczymy, co jutrzejszy dzien przyniesie ...
A moze mi któras mamusia obliczyc nasz centyl wagimój maluszek wazy teraz 5220 ur. sie 2.12
Moja tez tylko na 10 centylu, ale tez jakoś specjalnie się nie martwięTo koło 3 centyla. Ale nie martw się, nadrobi! Moja Hania na 10 centylu, więc też bez rewelacji, ale się na raze nie przejmuję.
Cieszę sie bardzo,że u Was lepiej. Tylko spokojnie i z dystansem, a wszystko będzie dobrze.
A Madzienka czym ty zageszczalas mleczko Julce,bo o ile sie nie myle to kiedys pisałas???? buziaczki:*
u nas tez ślinka cieknie potokiem, cały śliniaczek mokry:-)a piąsteczki w buzi non stop, tylko ze u nas na bank zęby, bo mała ma strasznie spuchnięte i czerwone dziąsłaWitajcie mamuski:-):-)
a ja z takim pytaniem....Od jakiegos czasu Alex wcina swoje paluszki,piasteczki i najchetniej jakby mogł cale ręcę...moja mama mowi ze to ząbkowanie ale mi sie jakos nie chce wierzyc ze moj maly synys juz taki duzy ze to czas na zabki...
ten czas tak leci...od paru dni moj maly nie ulewa tyle mleczkiem co woda
wczesniej w ogole mi nie ulewal....moze tez przez to ze nauczyl sie nowej sztuki gaworzenia;-);-) -to takie gaworzenie krzyczace ze w nocy jak nie chce mu sie spac to pewnie caly blok postawiony jest na nogi:-):-) czy przez to moze tez produkowac wiecej sliny czy to faktycznie przez zabkowanie...a moze jedno i drugie....niewiem...ale dziwacznie to wyglada jak zamiast mleczka wylatuje mu praktycznie pod cisnieniem woda
najlepszego dla Oliwci z racjii 4 miesiecy oraz 1 prawdziwego zabka....mama pewnie peka z dumy
jesli chodzi o slaby przyrost masy - nie ma sie co martwic...mojej bratowej mala do 6 miesiaca byla chudzinka...nawet na mleczku sztucznym....teraz to dopiero nadrobila a ma roczek...kluseczka malutka...:-):-)