BlackWizard
Fanka BB :)
A ja dopajam rumiankową, koperkową i na lepsze trawienie z Hippa. Uspakajającej nie próbowałam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Ja próbowałam małemu dac herbatke uspokajające i d. ..., pluje na mert .
Marzycielko a jak Oliwka ? Nie wiem czy pisałaś juz czy byłaś jednak u pediatry czy, bo nie moge się doczytac , dawno mnie tutaj nie było .
Mam pytanie odnośnie spacerków. Teraz juz nie ma mrozów, wiec jak ubieracie maluszki na spacerek? I czy wkładacie jeszcze do wózka spiworki?
Marzycielko ja napisałam ze nie zakładam już kombinezonu bo na pewno koc plus kombinezon to bym małą teraz ugotowała w zimie tak robiłam jak minusy byłyMopku ja zakładam kombinezon bez kocyka i tylko ocieplacze na wózku mam. Ale często Młodej za ciepło jest
Marzycielko ja napisałam ze nie zakładam już kombinezonu bo na pewno koc plus kombinezon to bym małą teraz ugotowała w zimie tak robiłam jak minusy były
ja dopajam herbatka z hippa tak srednio 2 razy dziennie(bo wiecej nie chce) najczesciej rano po przebudzeniu jesli oczywiscie nie dopomina sie o flache a potem po poludniu...miedzy posilkami:-):-):-) podaje rumiankowa i z kopru wlooskiego...wypija roznie nie raz 20 ml a nie raz i nawet 100mlzadnych problemow!!!!!!!hahahah
Mam pytanie odnośnie spacerków. Teraz juz nie ma mrozów, wiec jak ubieracie maluszki na spacerek? I czy wkładacie jeszcze do wózka spiworki?