reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Kornelia dzisiaj płacze caly dzien Cyprian zlapal grype zoladkowa pewnie zarazil kornelie , kornelia jeszcze nie wymiotuje ani nie ma biegunki ale bardzo placze jak bedzie jutro plakala to ide do lekarz juz u niej byl wczoraj bo ma katar i kaszle ale nie bylo jeszcze nic poważnego lekarz kazal ze jak nie pzejdzie do poiedzialku to mam ja wezwać jeszcze raz.
Marzycielka ja na twoim miejscu posza bym do lekarza.

reklama
Justynka moja mala tez ma czasem kupke ze sluzem, ale kolor i zapach nie wskazuja na cos powaznego, mysle ze jest to zwiazane z tym co zjadlam - w srode ide do lekarza to zapytam

Witam mamuski.....

Od jutra powinnam mieć wiecej czasu troszke na odwiedzanie Was:)Na szczęście:)Bo moj misiek własnie skonczył nocki....

xPatrysiax moja niunka tez była wczorja u lekarza i na usg bioderek i babeczka mówiła,ze kąty czegos tam sa dobre,ale delikatna dysplazja jest imam ja szeroko pieluchowac i kłasc na brzuszku....a bedzie dobrze.....szkoda mi małej,bo tak jej w tych pieluchach niewygodnie...ja zamiast tetry wlozyłam flanelowa jest sztywniejsza i jedna wystarczy w zupełnosci...potwierdziła to babeczka:) tez sie strasznie martwie,ale jak wszystkiego dopilnujemy tak jak powinnno byc to musi byc dobrze:)))

Lece nadrobic reszte ,bo z tego co widze to juz obiadeczki wchodzą w ruch:)))) rewelacja:) zaraz doczytam co i jak dokładnie;)

Już doczytałam. A czy Mała zaciska mocno piąstki? Bo to też podobno jest związane z napięciem mięsniowym. Mój Olek zaciska i lekarka kazała go obserwować. Myśle, że powinnaś zrobić tak jak piszą dziewczyny-poobserwuj ją troszkę, a jak będziesz miała jakieś obway, to do lekarza. Będzie dobrze :-) Ja też się martwie tymi bioderkami. Czy to grozi jakimiś komlikacjami????

Xpatrysiu a mieliscie wczesniej robione usg bioderek ?? i wszystko bylo w porzadku??? dopiero na kolejnym usg pojawily sie jakies komplikacjie?? kurde zaczynam miec cykora gdyz niebawem czeka nas kolejna wizyta u ortopedy na poprzedniej bylo ok ale widze ze to i tak nie ma reguly i moze w kazdej chwili cos sie z bioderkami zadziac:(( ostatnio jak byla ta pielegniarka to sprawdzala po staropolsku bioderka patrzac czy faldki sa rowne i jedna faldka jest nierowna:-:)-( boje sie tego kolejnego usg:-:)-(

Ostatnia edycja:
Tygrysku u mnie od pierwszego usg wszystko jest ok, a ta frejke to nosi córcia kolezanki, ona od pierwszego usg miała problemy i dlatego to nosi wiec nie martw sie na zapas

Hej laski
Wpadłam tylko na chwile bo mała nudzi sie sama .....jesteśmy po pierwszym w jej życiu tartym jabłuszku i tak jej smakowało że był ryk że tak mało.....a śmiechu przy tym...bo mała pierwszy raz z lyżeczki jadła...haha:-D
Aj Yoka nasze ogromne gratulacje:))))) no to malutka juz dorośleje:p hahahha

Marzycielko moja mała tez podobnie robi - na boczku zwija się w rogalik i pcha buzię w poduszkę... i to tylko na lewym boczku. Ja nie panikuję, ona przy tym nie płacze i w ogóle raczej jest zadowolona z życia:) Ja mam taką teorię że ona sobie sprawdza swoje możliwości i tak się napina. Powiedz później co Ci powiedział lekarz proszę.
Dziewczyny moja Marickza robi identycznie...i jakos specjalnie sie tym nigdy nie przejmowałam...mama nadzieje,ze to nic złego nie jest.....:dry:

reklama
Do góry