reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Dzis w trakcie reklam w przerwie "brzyduli" :-D sciagnelam z jednej piersi prawie 70ml!!!!!!!!!!!!!! Jestem z siebie dumna i bardzo sie ciesze ze sie juz tak pieknie rozkrecilam :tak: Naprawde dziewczyny masujcie cycuchy, to dziala cuda :-D:-D

no to ładnie cyprysiowa ja na początku odciągałam po 90,ale teraz juz nie odciągam,starczy dla małego i to najważniejsze. Z jednej strony fajnie odłozyć cos mleczka ale z drugiej jak znowu ma ze mnie tak tryskac to jednak podziekuję :baffled:

ja chce sobie pozamrazac. Czesto ide sama gdzies na zakupy itd i wtedy mysle czy maly juz glodny,czy juz wracac, nie moge za daleko odejsc bo w razie co musze wrocic na karmionko a tak pozamrazam i w razie co to adrian wyciagnie,podgrzeje i dziecko najedzone :tak:

No właśnie a co do za pasów na późnej. 7 marca wychodzę z koleżankami z pracy z okazji dnia kobiet i chcę sobie odciągnąć mleczko i się tak zastanawiam ile czasu takie mleko może być w lodówce ? i czy z paru odciągnięć mogę zmieszać mleko?

Wiecie co??pediatra na koncu swiata gada ze te zielone jak jablka holenderskie kupale to nic zlego...a wczoraj jak dzwonilam do ciotki starej piguly do polski,to nas tak na bacznosc ustawila ze juz prawie do szpitala lecialam...No i co?rozne szkoly,czy roznica pokolen??badz madry czlowieku:zawstydzona/y:

No właśnie a co do za pasów na późnej. 7 marca wychodzę z koleżankami z pracy z okazji dnia kobiet i chcę sobie odciągnąć mleczko i się tak zastanawiam ile czasu takie mleko może być w lodówce ? i czy z paru odciągnięć mogę zmieszać mleko?
w lodowce(nie na drzwiczkach) moze stac 24godz. mozn dolewac dotego mleka nowe odciagniete w czasie tych 24h,zanm uplynia te 24h nalezy zamrozic albo zuzyc
Wiecie co??pediatra na koncu swiata gada ze e zielone jak jablka holenderskie kupale to nic zlego...a wczoraj jak dzwonilam do ciotki starej piguly do polski,to nas tak na bacznosc ustawila ze juz prawie do szpitala lecialam...No i co?rozne szkoly,czy roznica pokolen??badz madry czlowieku:zawstydzona/y:
ja bym to sprawdzila, t nie jest normalne

Cyprysiowa a jak długo trza masować te cycuchy :sorry2:, ile minut, i dni:zawstydzona/y:, bo ja jak ściskam pierś to mi zawsze leci z 3-5 stróżek (bez masażu) czy to znaczy, że mogę nie mieć zastojów :confused::confused:

edee musisz sobie pomacac piersi, posciskac i zobacz czy wyczuwasz grudy(twarde miejsca)w piersiach. Ta moja kolezanka mi pokazala ile ja mam tych grud, wczesniej nie sprawdzalam bo w ogole bym nie podejrzewala ze mam zastoje. Pokazala mojemu mezowi (zlapala taka grude) to on byl w szoku ze to takie duze;-)

reklama
edee musisz sobie pomacac piersi, posciskac i zobacz czy wyczuwasz grudy(twarde miejsca)w piersiach. Ta moja kolezanka mi pokazala ile ja mam tych grud, wczesniej nie sprawdzalam bo w ogole bym nie podejrzewala ze mam zastoje. Pokazala mojemu mezowi (zlapala taka grude) to on byl w szoku ze to takie duze;-)

Szukałam i znalazłam:-D:-D, mam "coś wielkości śliwki" teraz tylko musze to "wymęczyć"...:tak:

Do góry