reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

moja Bianeczka dostała uczulenie od oliwki J&J:-( resztę sama zużyłam, muszą tam dodawać jakieś cholerstwo-przedobrzyli poprostu ,może to jakis składnik zapachowy,bo wszystko tak ładnie pachnie:tak:

też lubie zapach J&J ale ten płyn top to toe wyjatkowo śmierdzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: tzn może nie śmierdzi dosłownie ale ma dziwny zapach

reklama
Tygrysku śmiej sie śmiej,ale mi on znowu doskonale służy:)))) Ja nigdy nie mialam problemu z jakimis uczuleniami na cokolwiek....wiec albo mamusia sie bedzie w nim pluskała,albo po prostu tak jak pisze Kankiya zostawie na pozniej dla malutkiej:-)

Tygrysku śmiej sie śmiej,ale mi on znowu doskonale służy:)))) Ja nigdy nie mialam problemu z jakimis uczuleniami na cokolwiek....wiec albo mamusia sie bedzie w nim pluskała,albo po prostu tak jak pisze Kankiya zostawie na pozniej dla malutkiej:-)

Kanuś chyba jednak przekażemy w spadku po Synku tatusiowi do pluskania:tak::tak:

JA sie wlasnie zastanawialam czy jak mama pije herbatki z kopru wloskiego to jesli karmi piersia moze dziecko miec od tego kupki zielone :confused:????

duniaaaaaa tesknimy za toba wiem ze nas poczytujesz ucaluj malenstwo od ciotki :-D:-D i jak bedziesz miala chwilke to skrobinij co tam u ciebie slychac... buziaki

a moj maly jak zwylke jak kamien spi w dzien a w nocy mu sie na zabawe zbiera znow mu sie poprzestawialo a bylo juz tak dobrze no i mam nastepne body do wyrzucenia maly takaaaaaaaaaaa wielka kupe zrobil w nocy ze wszytkimi mozliwymi szparkami wyplynela ogolnie nie jestem zadowolona z tych pampersow chyba zmienie na huggies z tego co czytalam to dziewczyny sobie je chwala... jak maly maj uz po pnad 5 kilo to jaki rozmiar kupic ?????

Zrobiłam tak jak radziła marzycielka wróciłam do starych pieluszek, a mleko nowe podawałam dalej i wysypka znieknęła. Jestem w szoku ze pieluchy tak mogły uczulic całe ciałko. Dodam ze to były huggisy:-(

Nowe mleczko słuzy hani nie ma juz wcale kolek i robi kupke dwa razy dziennie tylko narazie lekko zieloną ale mysle ze to przez zmiane i się unormuje:tak:

A jak wygładają wasze zielone kupki? bo nasza nie jest tak zgnito zielona tylko taka zielonożółta:baffled::sorry2:

Mam pytanie do mam ktore karmią butlą. Czy wasze maluszki jedzą regularnie co trzy godziny i mniej wiecej po tyle samo? bo moja hania od kilku dni je jakos mało:-(. Wczesniej jadła po 90, 100, a nawet 150 czasami a teraz 50,60,80 max 110. W sumie od 450 do 550 na dobe a wczesniej jadła od 600 do 700. Zaczęło się to gdy miała kolki i teraz zmieniłam mleko. kolek nie ma a ona ciągle je mało:-(. Myslallam ze bedzie jesc więcej bo to mleko jest mniej kaloryczne ale tak nie jest:no:. Moze jej nie smakuje, bo jest gorzkie? Nie wiem jak z przybieraniem dowiem się w czwartek na wizycie:-(

reklama
Mam pytanie do mam ktore karmią butlą. Czy wasze maluszki jedzą regularnie co trzy godziny i mniej wiecej po tyle samo? bo moja hania od kilku dni je jakos mało:-(. Wczesniej jadła po 90, 100, a nawet 150 czasami a teraz 50,60,80 max 110. W sumie od 450 do 550 na dobe a wczesniej jadła od 600 do 700. Zaczęło się to gdy miała kolki i teraz zmieniłam mleko. kolek nie ma a ona ciągle je mało:-(. Myslallam ze bedzie jesc więcej bo to mleko jest mniej kaloryczne ale tak nie jest:no:. Moze jej nie smakuje, bo jest gorzkie? Nie wiem jak z przybieraniem dowiem się w czwartek na wizycie:-(

Anoli nasza tez ostatnio jakos mniej je:szok::szok::szok:

Do góry