reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

moja Bianeczka dostała uczulenie od oliwki J&J:-( resztę sama zużyłam, muszą tam dodawać jakieś cholerstwo-przedobrzyli poprostu ,może to jakis składnik zapachowy,bo wszystko tak ładnie pachnie:tak:

też lubie zapach J&J ale ten płyn top to toe wyjatkowo śmierdzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: tzn może nie śmierdzi dosłownie ale ma dziwny zapach

reklama
Tygrysku śmiej sie śmiej,ale mi on znowu doskonale służy:)))) Ja nigdy nie mialam problemu z jakimis uczuleniami na cokolwiek....wiec albo mamusia sie bedzie w nim pluskała,albo po prostu tak jak pisze Kankiya zostawie na pozniej dla malutkiej:-)

Tygrysku śmiej sie śmiej,ale mi on znowu doskonale służy:)))) Ja nigdy nie mialam problemu z jakimis uczuleniami na cokolwiek....wiec albo mamusia sie bedzie w nim pluskała,albo po prostu tak jak pisze Kankiya zostawie na pozniej dla malutkiej:-)

Kanuś chyba jednak przekażemy w spadku po Synku tatusiowi do pluskania:tak::tak:

JA sie wlasnie zastanawialam czy jak mama pije herbatki z kopru wloskiego to jesli karmi piersia moze dziecko miec od tego kupki zielone :confused:????

duniaaaaaa tesknimy za toba wiem ze nas poczytujesz ucaluj malenstwo od ciotki :-D:-D i jak bedziesz miala chwilke to skrobinij co tam u ciebie slychac... buziaki

a moj maly jak zwylke jak kamien spi w dzien a w nocy mu sie na zabawe zbiera znow mu sie poprzestawialo a bylo juz tak dobrze no i mam nastepne body do wyrzucenia maly takaaaaaaaaaaa wielka kupe zrobil w nocy ze wszytkimi mozliwymi szparkami wyplynela ogolnie nie jestem zadowolona z tych pampersow chyba zmienie na huggies z tego co czytalam to dziewczyny sobie je chwala... jak maly maj uz po pnad 5 kilo to jaki rozmiar kupic ?????

Zrobiłam tak jak radziła marzycielka wróciłam do starych pieluszek, a mleko nowe podawałam dalej i wysypka znieknęła. Jestem w szoku ze pieluchy tak mogły uczulic całe ciałko. Dodam ze to były huggisy:-(

Nowe mleczko słuzy hani nie ma juz wcale kolek i robi kupke dwa razy dziennie tylko narazie lekko zieloną ale mysle ze to przez zmiane i się unormuje:tak:

A jak wygładają wasze zielone kupki? bo nasza nie jest tak zgnito zielona tylko taka zielonożółta:baffled::sorry2:

Mam pytanie do mam ktore karmią butlą. Czy wasze maluszki jedzą regularnie co trzy godziny i mniej wiecej po tyle samo? bo moja hania od kilku dni je jakos mało:-(. Wczesniej jadła po 90, 100, a nawet 150 czasami a teraz 50,60,80 max 110. W sumie od 450 do 550 na dobe a wczesniej jadła od 600 do 700. Zaczęło się to gdy miała kolki i teraz zmieniłam mleko. kolek nie ma a ona ciągle je mało:-(. Myslallam ze bedzie jesc więcej bo to mleko jest mniej kaloryczne ale tak nie jest:no:. Moze jej nie smakuje, bo jest gorzkie? Nie wiem jak z przybieraniem dowiem się w czwartek na wizycie:-(

reklama
Mam pytanie do mam ktore karmią butlą. Czy wasze maluszki jedzą regularnie co trzy godziny i mniej wiecej po tyle samo? bo moja hania od kilku dni je jakos mało:-(. Wczesniej jadła po 90, 100, a nawet 150 czasami a teraz 50,60,80 max 110. W sumie od 450 do 550 na dobe a wczesniej jadła od 600 do 700. Zaczęło się to gdy miała kolki i teraz zmieniłam mleko. kolek nie ma a ona ciągle je mało:-(. Myslallam ze bedzie jesc więcej bo to mleko jest mniej kaloryczne ale tak nie jest:no:. Moze jej nie smakuje, bo jest gorzkie? Nie wiem jak z przybieraniem dowiem się w czwartek na wizycie:-(

Anoli nasza tez ostatnio jakos mniej je:szok::szok::szok:

Do góry